Почетна / Рукомет / Супер лига

Шотић прешао из Црвене звезде у Партизан

Репрезентативно лево крило црвено-белих појачало редове најљућег ривала са Топчидера
ФОТО: Н. Неговановић

Репрезентативно лево крило Црвене звезде Младен Шотић као и већина играча овог тима решио је да напусти редове тима са Маракане током летњег прелазног рока.

Иако је био један од најбољих играча црвено-белих и један од најзаслужнијих за пласман у плеј-оф, клуб му је као и свима, остао дужан чак седам плата, па је и он решио да дигне сидро.

Није отишао Шотић далеко, само је прешао на другу страну Топчидерског брда и појачао тим Партизана. Иако је имао неколико одличних понуда из иностранства овај Београђанин је решио да остане у земљи, па је избор пао на црно-беле.

Истина имаће он тамо страшну конкуренцију, али судећи по његовој форми претходне сезоне, не би требало да има проблема да се избори за стартну поставу.

Младен Шотић је каријеру почео у Црвеној звезди, прошао је све млађе селекције репрезентације Србије, али никада није добио шансу да заигра на великом такмичењу. Партије које је пружао прошле сезоне ставиле су га у први план, па је заслужено стигао и позив за сениорски национални тим. Одлично лево крило се показао у правом светлу и тако наговестио добар наставак каријере.

Ове сезоне је за Црвену звезду Шотић постигао 144 поготка на 27 утакмица што га је сврстало на трећег стрелца Супер лиге.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pa da
Konacno presao u klub za koji navija. Verujem da nema srecnije osobe od njega. Neke stvari novac ne moze da kupi.
Mile
Eto Sotica u reprezentaciji na sledecem SP ili EP. Samo da mladjeg Ilica udome
Trle
Ilic je udomljen nek se spreme Sotic i ostali
Deloja
A koga ce pojačati Perun kao trener?
Turbo punto
Po prikazanom trenerskom umecu i stvaranju igraca krajnji domet mu je Surdulica...Kriva Palanka...Babusnica....Medveda
Xaxaxaxax
Auuuu od nekoliko ponuda nemacke i spanske lige on u Partizan :-)))))
Pera iz solitera
a kod komsija ce da se naprima plata, oni su poznate platise....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.