Почетна / Рукомет / Супер лига

Бојичићева стигла у Ниш, Радовићева и Филиповићева остале

Из Белорусије, после једногодишње позајмице, вратила се леворука Теодора Здравковић, али је и те како мучи повреда колена.
ФОТО: facebook/Katarina Bojicic

У Наиси су коначно одахнули. Капитен Марија Филиповић и једна од најбољих рукометашица у последње три сезоне Катарина Радовић, парафирале су нову једногодишњу верност Наиси. 

Учесник Челенџ купа коначно је ангажовао и прво појачање за нову сезону. На Чаир је слетела Катарина Бојичић (19) доскорашња чланица Јуниора, која је играла за млађе репрезентативне селекције.

Наиса и даље тражи квалитетног голмана и бека шутера.

Иначе из Белорусије, после једногодишње позајмице, вратила се леворука Теодора Здравковић, али је и те како мучи повреда колена.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Trener
Šteta što su opet pustili Ðokovićevu da ode! Bila je pola ekipe, davala golove, penale, pravila viškove, asistencije, igrala na svim pozicijama, samo igračice nisu mogle da je isprate. Trebali su njoj da ponude dobar ugovor a ne da dovode opet neiskusne i slabe igrače! Cela igra Naise je kretala od nje, svaki visak, gol... Njoj i muž radi u Nišu, sigurno bi zbog porodice ostala da su uslovi bili korektni!
Nos
Beli je najve i grobar kluba sta je uradio u poslednjih 10 godina, Ne znam o kojoj skoli pricaze prosli vreme a rezultata nema to je cinjenoca, moze klub da dovede jos mnogo igracice sa strane isto ce biti kao i svih prethodnih godina magla nikako da se digne.
Talanat
Juventus godinama godinama forsira pricu i rukometno se zaljubi iuvek u rukometasicu koja je sa strane i koja pruNzi blede partije,kao Simic,Milacic,golmani da ne pricamo,nekad Belicka.Pitanje svih pitanja nabroj te vise od tri igracice iz Naise koje su ne igracicsto pokazale u zadnjih 5-6 godina a da su ponikle iz cuvene Naisine skole koja je imala kako sami kazi 200-250 polaznica.Nazalost trziste je sturo i nema pravih pojacanja .
Tamo neko
Šta ti je pokazala Miličić prošle sezone??
Juventus
Nije mi za utehu jer, iako si bivši člnan Naise, vidim da ne znaš baš mnogo rukometu, zato valjda i jesi bivši. Ovde se radi o tome da kritikuješ devojku koja je ubedljivo najbolje tehnički potkovana a to što je s razlogom bila slabija prošle sezone ne znači da treba ovde da je pljuješ.... Prvo to treba da naučiš jer ako već želiš sreću Naisi onda treba da podržiš i ekipu!
Tamo neko
Gospodine Jovo,ako vas baš iteresuje moje dete. Sina imam živog i zdravog,Bogu dragom hvala. Nikako ne može biti u Naisi,a Vi umesto što glumite vernog fana i ovde se nadmećate sa ljudima. Pogledajte malo svoju decu i hvala Bogu iz Niša ste,pa gledajte malo tu decu,a ne decu iz drugih gradova gde što ih roditelji guraju i daju kintu. Zašto ne obratimo malo pažnje na decu koja nemaju,a žele da se pokažu. Bivši sam član Naise ako Vam je za utehu,znam mnogo više od Vas. Lep pozdrav
Прикажи још одговора
sajabo
Zna li ko odluke UO RSS koji je odrzan u petak? Ljudi pa ovo je katastrofa svih katastrofa!!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.