Почетна / Рукомет / Супер лига

Кикинда извукла бод против Звезде, Мокра Гора боља од Новопазараца

Подела плена у Шумицама. После врло неизвесне борбе Црвене звезде и новог члана супер друштва
ФОТО: И. Веселинов
Црвена звезда – Кикинда 33:33 (16:17)
Дворана: „Шумице”. Гледалаца: 400. Судије: Радаковић и Бакмаз (Нови Сад). Седмереци: Црвена звезда 4 (4), Кикинда 6 (5). Искључења: Црвена звезда 8, Кикинда 8 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић (2 одбране), Пешић, Хорват 1, Николић 5, Лаковић 3, Туфегџић, Љубојевић 3, Љубеновић (9 одбрана, седмерац), Бугариновић 9 (4), Радисављевић, Динић 1, Поповић, Ђорђијевић 5, Раичевић 5, Тешић, Петрић 1.
КИКИНДА: Раковић (8 одбрана), Трнинић 4, Дукатаров 1, Лисица 6 (2), Голић, Кењало, Куртеш 3, Делибашић, Мишков 1 (3 одбране), Гамбер 1, Врговић 2, Трумбеташ 8, Комарек 1, Мирић 6 (3).

 

Кикинђани су се показали као врло жилав противник са којим се доста тимова имати и те како мука да освоје бодове.

Црвено-бели су имали неколико прилика у току меча, нарочито у другом полувремену да „сломе” противника, али мало искуства, а мало и грешке су их омеле у томе.

Чинило се да када су се пулени Ненада Перуничића половином другог дела игре одвојили први пут на три гола разлике (23:20), да ће ипак држати све под контролом.

Сама завршница у Шумицама била је у знаку искључења на обе стране, после Бугариновића на клупу је морао и Раичевић, а у смирај утакмице Трнинић је код гостију зарадио такође два минута.

На инсистирање контролора Грковића и још једно искључење, али је у међувремену Мирић погодио за реми.

Семафор првог кола Супер лиге:
Мокра Гора – Нови Пазар 28:24 (13:9)
Рудар – Динамо 23:29 (12:17)
Црвена звезда – Кикинда 33:33 (16:17)
Слога – Шамот 21:30 (7:13)
Недеља:
19,00: Партизан – Металопластика
25. септембар:
18,30: Обилић – Спартак Војпут
Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

beogradjanin
Mnogi su ocekivali da ce Kikinda lako izaci na kraj i sigurno pobediti Zvezdu buduci da je Zvezda u celoj prolecnoj sezoni od 20 mogucih bodova uspela da osvoji samo JEDAN bod i da je bila poslednja a sada u prvom kolu osvojila je bod jer Perunicic ohrabren izborom za selektora vukao izvanredne takticke poteze i igrao nereseno u Beogradu sa uvek nezgodnom Kikindom.
Су13
Честитам Станке на првим суперлигашким бодовима
KIKINDJANIN
Zar si Staniću toliko licemeran da prozivas sam sebe za selektora....pa svi te znamo bre... samo menadžerišeš. FOLIRANT
Gadža
Stanke za selektora juniora!
rukometas
Perun radi dobar posao za Zvezdu, vec joj je obezbedio jedan bod sa cudesno kvalitetnom ekipom Kikinde i time je stvorena osnova za opstanak,pogotovo jer se igralo u Beogradu.
Komandant Mark
Kuku, lele, pa Trumbe Zvezdi dade 8, a toliko će dati kraja polusezone... Čestitke Staniću i Perunu, okršaj nežnih divova. Inače, ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti najlošije takmičenje u najvišem rukometnom rangu otkad se u Srbiji hazena počela igrati.
R1
Žrk Indjiju, vodio NEDJEJKO 3KOLA.
Glegmi
Neka on pokaže diplomu, posle ćemo lako.
Прикажи још одговора
beogradjanin
Nije Zvezda izgubila nego je igrala nereseno.Celu prolecnu sezonu osvojila je JEDAN bod od dvadeset mogucih a sada vec u prvom kolu osvaja bod.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.