Почетна / Рукомет / Супер лига

Нови Пазар славио у Београду, Динамо и Металопластика сигурни у гостима

Партизан сигуран код фењераша Слоге, реми Шамота и Мокре Горе
ФОТО: Н. Неговановић

Рукометаши Новог Пазара победили су у Београду екипу Обилића са 31:23 (18:11), у утакмици седмог кола Суперлиге.

Госте је до петог узастопног тријумфа у елитном такмичењу предводио осмоструки стрелац Армин Калтак, а пратили су га Саво Славуљица са шест, те Златко Ракић и Борис Радивојевић са по пет погодака.

У пораженом тиму бољи од осталих били су Милош Ивошевић са пет и Растко Аничић са четири гола.

Утакмицу у Спортском центру Вождовац на Бањици пратило је око 200 гледалаца.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lala
Zamolio bih gospodina koji se potpisao mojim imenom da to ne radi.Sto se samog rukometa tice slede veoma vazni dueli.Utakmice N.Pazar -Dinamo i Dinamo-Metaloplastika odlucice redosled prvog dela lige i pokazati ko je ko uz duzno postovanje ostale ekipe samo popunjavaju brojno stanje.Napred Dinamo.
......
N.Pazar ce da dobije Dinamo,igraju fenomenalno
Bcs Šabac
Drago mi je za Novi Pazar zbog Matića, ostavio je trag u MP, dobar čovek i trener.
Bcs Šabac
Pogledajte zapisnik sa utakmice i vremena kada su isključeni igrači i koji je rezultat bio za vreme isključenja.Šteta je nečiji rad omalovažavati i izmišljati sudijsku pristrastnost. MP je samo igrala nerešeno protiv Partizana, možda i greškom poništen gola, ali igra dobro ovu ligu bez obzira na kvalitet lige.
Kbc rebro
Tacno, pogledaj zapisnik-u pravu si.Ko govori ovde o bilo kakvom omalovazavanju? Desilo se to sto se desilo i MP ima ekipu da je trebalo da zgaze Kikindu, a ne da gube i da prime 16 golova za poluvreme.Gde je tu odbrana? Rec je o tome da covek koji vodi MP nije trener, nema iskustvo a kako kruze price da ga je tu postavio neki kum ili neka slicna linija. Sve u svemu, MP ima sjajan tim, i nista nije sporno osim toga da nemaju igru. Jedva cekam da se oglasis posle utakmice u Pazaru gde cete videti gde se u stvari nalazite. Sve je vrlo jednostavno.Veruj mi.
????
Samot mora da se trgne.Lepo su poceli i ocekivalo se da ce oslabiti.Mora da zadrze sredinu tabele i da se ne bore za opstanak.Dve ili tri ekipe su mozda dosta slabije od ostalih ali treba se izboriti.Srecno Samoteri!
Mile
Nema ko sta da trazi u ovoj ligi sa Metaloplastikom !!! Ide dranje sve do play off kad krecu prave bitke . Pozdrav !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.