Почетна / Рукомет / Супер лига

Нови Пазар рутински до тријумфа против Костолчана

Звезда до бода после „минус седам” на полувремену, Шапчани убедљиви, Кикинда славила на страни
ФОТО: Н. Неговановић
Нови Пазар – Рудар 33:27 (16:14)
Дворана: „Пендик”. Гледалаца: 1.000. Судије: Бориша Милосављевић и Данијел Тривковић (обојица из Бешке). Седмерци: Нови Пазар 2 (1), Рудар 3 (3), Искључења: Нови Пазар: 8 минута, Рудар: 2 минута.
НОВИ ПАЗАР: Гемаљевић (10 одбрана), Ћосовић 3 одбране), Жујовић 2, Угљанин, Сефовић, Црновршанин, Ал. Мекић, Ах. Мекић, Међедовић, Ракић 5, Калтак  8 (1) Мујчиновић 2, Славуљица 7, Шапоњић 5, Милошевић 1, Максић 3.
РУДАР:  М. Вуковић (8 одбрана, 1 седмерац), Стајковић, Радисављевић, Аврамовић 2, В. Вуковић 1, Беговић, Тица 6, М. Ђорђевић, Јовановић 5, Џемаиловић, Драгутиновић 9 (3), Милошевић 2, Недељков 2, Мердовић.

 

После четири минута игре и вођства Новог Пазара (3:0), мало ко је могао да очекује преокрет, али на половини првог полувремена, у 19. минуту гости су дошли до три гола предности (9:6).

Ипак, завршница првог дела припала је домаћем тиму у којем се разиграо Стефан Шапоњић, па се на одмор отишло са два гола предности на страни Новог Пазара.

У наставку је постојао само један тим, па је Нови Пазар већ у 38. минуту након контре Калтак довео свој тим до недостижних пет голова предности (23:18).

Семафор шеснаестог кола Супер лие Србије:
Нови Пазар – Рудар 33:27 (16:14)
Мокра Гора – Црвена звезда 30:30 (19:12)
Металопластика – Слога 41:18 (21:9)
Динамо – Шамот 36:21 (17:11)
Спартак– Кикинда 21:26 (7:10)
Партизан – Обилић 24:25 (13:13)
Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realno
zaboravio sam u redosledu i Zvezdu jer Partizan ne ide bez Zvezde.....
realno
Nisam mislio bukvalno "svako pobeđuje svakog", neki su ispali ranije. Samo Dinamo nije izgubio ali Metaloplastika je gubila bodove kao i Novi pazar . a Kikinda, Partizan, Šamot , Spartak bod -dva razlike. Biće iznenađenja i zanimljivo....bez ljutnje, mi samo volimo sport zato i pišemo.
realno
U Ovoj ligi svako svakog može da pobedi izuzev Dinama (trenutno je tako). Kikinda izgubi od Novog pazara a pobedi Spartak. To što je izgubila od Pazara nikog ne čudi (mogla je i pobediti) a kad pobedi Spartak odmah sudije pomogle. Kako je izgubio Partizan....Iznenađenje, a iznenađenja će tek biti.....Nije Lisica sve u timu Kikinde, pa pogledajte Trumbetaša kad ne ide Lisici, sledeći put krene Vrgovića protiv Spartaka....klasa je i Trninić momak igra dobro...... a tim čine i Kikinđani. A da li si iz Kikinde ili došao od negde to nema veze ili igraš dobro ili ne. Da su ostali samo Kikinđani ispali bi iz lige,Mogli su u slabijoj ligi da izbore ulaz u ligu više ali to je maksimum. Pa ko čini Partizan i Zvezdu..... , Zato ako si iz Kikinde izbori mesto u timu, ako ne igraj u drugom klubu. Videće se još mnoga iznenađenja ,jer svako može da pobedi svakog u ligi, pa zašto ne i Dinama.
NN
Pa dobro, imaju velike budzete i veci fond igrača, pazar iskusna ekipa, poklopiko se par stvari i zasluženo u play off, traži se četvrta ekipa... Izgleda da ce Partizan, Kikinda i eventualno Spartak voditi borbu za 4 mesto.
NP
Svaka čast na pobedi,Pazar imao loš dan,i ne leže Pazaru.Ali Šamot i njihova igra na strani,bruka...
Прикажи још одговора
Naivni i neobavesteni
Molim vas, da li neko zna zasto je predsednik NP pola sata telefonom gremeo na direktora lige....
......
Idi kad pojma nemaš
Direktor
Ne moze niko da me izbaci..ali ne brini .odlszim sam..ostavljam vas strucnjake da dovrsite posao..ja na novi zadatak
Прикажи још одговора
Kikindjanin
Rukomet u Kikindi, konačno na donekle pristojnom nivou. Postavlja se pitanje šta će sutra biti sa klubom, kada Lisici, koji je 85% kluba istekne ugovor i neko ponudi mnogo veće pare. Škole rukometa nema, rad sa mladim selekcijama vode nestručni ljudi, “igru” nose izmišljeni igrači (sem Lisice) sa strane, koji su usput i dobro plaćeni. Ne mogu da se otmem utisku da je pozicija na tabeli mogla biti i bolja, da je nečija odluka bila da protiv NP, golman Miskov udje u igru u drugom poluvremenu. Odluka je verovatno na onome ko je i odlucio da se golman Rakovic odstani iz ekipe. Gospodo iz uprave razmislite malo o budućnosti, da nas ponovo ne zadesi sudbina nekadašnjeg kluba, tj rk Toze Markovic.
Roditelj
Ti si izgleda neki "ozbiljan" rukometni stručnjak, sve pratis, sve znas. Pa sto se ne ukljucis onda i pomognes rukometu i svom gradu. A da, lakse je pljuvati za tastaturom nego se prihvatiti posla...
Kikindjanin
Godinama kažeš? Pa ko će nam igrati kada se bude napredovalo. Ponovo će doći stranci? Pratim i mladje selekcije, mi nemamo igrača koji zna da napravi fintu. Treba iskoristiti potencijal jedinog superligaša u gradu i školu rukometa uz animaciju dece osmisliti mnogo bolje. Čak sam za to da se i dovede čovek koji zna raditi sa decom i dobro ga platiti. Škola rukometa bez članarina!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.