Почетна / Рукомет / Супер лига

Перуничић: Ја сам лојалан свом клубу, уколико проценимо да је потребно да се вратим то ћу и учинити

Ненад Перуничић није напустио клуб, у свакодневном је контакту са играчима и присуствује је тренинзима тима
ФОТО: В. Марковић

Београдски црвено-бели су се саопштењем огласили о статусу тренера:

„Поводом медијских натписа који су се појавили претходних дана у вези статуса шефа стручног штаба првог тима Ненада Перуничића, МРК Црвена звезда жели да у циљу правог информисања јавност обавести о одлуци нашег тренера.

Ненад Перуничић је у договору са својим стручним штабом због тренутне здравствене ситуације одлучио да привремено не седи на клупи првог тима МРК Црвена звезда. Договорено је да у даљем периоду екипу са клупе предводи асистент Антон Букилић. Ненад Перуничић није напустио клуб, у свакодневном је контакту са играчима и присуствује је тренинзима тима.

МРК Црвена звезда и Ненад Перуничић су сагласни да је у овако тешком и тужном тренутку за клуб усмерена непотребна и негативна медијска пажња.

- Одлука је личне природе, због моје тренутне здравствене ситуације, и моје речи нису пренете на прави начин у појединим медијима. Већ месец дана нисам на клупи Црвене звезде и нисам желео да о детаљима причам у јавности, ни да дајем повода јер није ни време ни место за тако нешто. Мислим да није људски на првом месту, није ни фер, поштено и спортски да се у овом тужном тренутку због смрти нашег председника прича о томе. Информација да ћу седети на клупи у протеклом дербију није потекла од мене. Ја сам лојалан свом клубу и уколико проценимо да је потребно да се вратим то ћу и учинити.”

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvezdas
Sve izjave koje su davane o zdravstvenom i drugom statusu Perunicicu U Zvezdi davao je sam Perunicic.
zvezdas
Napustali su je zbog Perunicica.
zvezdas4
Suvisno je i objasnjavati zasto su mnogi poslednjih godina napustali Zvezdu.
Прикажи још одговора
Falko
Ja sam bio dete kada sam citao Super sport u kome je bio clanak o neverovatnom golu Nenada Perunicica sa 18 metara u dresu Elgoriage Bidasoa. Mnogo sam ga voleo kao igraca i tu ekipu Perunicic, Jovanovic, Butulija, Peric, Skrbic, Matic, Milosavljevic... Veliki igraci.... Pitanje je sada da li ako si bio odlican igrac, mozes biti odlican trener ili direktor kluba? Nije nuzno da tako mora. RK Crvena Zvezda se muci vec mnogo godina. Objavljeno je da neki igrace rade i igraju rukomet, sto znaci da nisu prakticno profesionalci. Cini mi se da su ti ugovori u nasoj ligi jako mali, i da nije potreban veliki novac, ali i taj mali novac nije dostupan.
igrac
Teniser je katastrofa oterace i ovo malo igraca,pa niko ne zeli da radi sa njim.dovedite trenera .Teniser francuska skola je najgore resenje za klub
Тренер
Какав циркус то само Пљевљаци могу. А у ствари проблем лиценца већ се одиграле три утакмице плус куп без лиценце и сад нема ко па ће бити Ћурковићу натерај Лазу да се ситација прогласи катастрофом да се опет сруше сва правила да би се играло. А и ови из сд рекли ћутите док прође фрка сви смо у проблему. Боже сачувај
Sindikat igraca
Ovim putem zamoljavamo naseg bivseg trenera (na radost svih nas), Perunicic Nenada da ni pod kojim uslovima se ne vraca u rukometni klub "da nam pomogne". Imali smo prilike,čitavu deceniju, da se uverimo u ljudske,moralne i trenerske kvalitete doticnog. Arogancija,bahatost, drskost,nestrucnost su prve impresije na spomen Perunicic Nenada. Zato za dobrobit nase Zvezde svoju rukometnu edukaciju nastavite u Kilu....PSG.....od srca Vam zelimo
Ne zovi me Ratko
Ma nije to nikakav sindikat igrača, to se jedan čovek iz nicka tako predstavlja i truje.
zainteresovan
Da li plaćate članarinu u tom vašem sindikatu?
Прикажи још одговора
Dare
Podrzavam odluku,BRAVO PERUNE!!! Podrzavam kao sto bi podrzao bilo koji klub kada je u problemu(a vecina ih je). Partizan,Metaloplastika,Radnicki,Dinamo....su klubovi sa tradicijom,institucije...to je ono sto Srbija ima,nije sjajno,ali hajde ljubitelji sporta da pomognemo bilo kako,moralno,navijacki...dosta vise sa spletkarenjem,pljuvanjem,sujetom. Dajmo primer deci da se bave rukometom,da ga zavole,igraju. To je sto imamo,a nemamo bas nesto, da koliko toliko se ogradimo od mrznje i sujete,budimo ljudi,ljubitelji sporta i rukometa.
CZ
Dinamo, Radnicki institucije!?!? Po cemu!? Trofeja!?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.