Почетна / Рукомет / Супер лига

Динамо после 47 година поново у финалу Купа, победио Металопластику

У другом полуфиналу вишеструки освајач Купа Србије Војводина лако изашла на крај са Радничким из Крагујевца (30:21)
ФОТО: rss.org.rs

Динамо – Металопластика 26:21 (14:12)

Смедерево -  Гледалаца: 500. Семафор: 3:0 (6), 3:2 (9), 6:4 (13), 8:8 (19), 11:9 (22), 14:11 (27), 17:13 (39), 17:16 (42), 20:19 (50), 23:20 (54)

ДИНАМО: Милошевић 4 (2), Пилиповић 4, Буњевчевић 2, Радановић, Стојановић, Димитријевић 6, Савић 2, Јездимировић, Јовановић, Златановић (11 одбрана, 1 седмерац), Дистол, Миленковић 3, Баруџић, Костадиновић 4, Вучковић 1, Радовановић.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Будовић (11 одбрана), Воркапић 7 (1), Писарић 1, А. Бабић, Дошен, Бомаштар, Радојевић 3, Јандрић (1 одбрана), Ђукић 1, Матичић 2 (1), Тодоровић, Рашић, Гојковић 5, Милић 1, Тркуља, Д. Бабић.

 

Панчевачки Динамо први је финалиста Купа Србије. Панчевци су до прве борбе за пехар у најмасовнијем такмичењу после 47 година (играли финале 1972. године) дошли после велике борбе са шабачком Металопластиком 26:21 (14:12) чији су отпор сломили у последњих десетак минута.

У другом полуфиналу Војводина је савладала Раднички 30:21. Илић и Грозданић са по шест голова били су најефикаснији у редовима Новосађана. Вуковић је постигао девет, а Богдановић пет за Крагујевчане.

Финале Купа Србије игра се у Смедереву у недељу од 18 часова.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pitanje
Da li Djukic dolazi u SD ili je frka? Kuci najhrabriji jbg..
Pitanje
Axaxa pa on je meni kralj Sad gledam Inst. Stvarno na tribini sa navijaci a
Kum Viderer
Ma jok bre bio na galeriji sa navijacima u odelu :-)))) Teski folirant :-)))
Crvenka
Hoćemo li u finalu, opet gledati "boks meč" dva uspešna sportska direktora??? Država ulaže ne baš male pare za ovo vreme, u ova dva kluba, a direktori se pesniče... Rukomet???
Tranzicija
Ma jok mozda Elezovic i Curkovic da vode srBski rukomet ili kakav novi CRNOGORAC ... bil tada valjao rukomet ?
stari kadovi su danas penzioneri ...
npr Vucela posteni ... i sa njima Barisic ...
Прикажи још одговора
Lala
Gospodine "Toliko" pre par dana u Sspcu Dinamo je igrao bez tri kljucna igraca-Radanovic,Vuckovic iStojanovic pa ste jedva pobedili i veceras su sem Radanovica ostala dvojica igrali malo pa smo vas dobili pet razlike,zato manite se play-ofa toje za ozbiljne klubove.Ps kada su golmani u pitanju ne trazite opravdanje u losim odbranama posto su egal po 11 odbrana i jedni i drugi.Napred Dinamo.
Šlager pevač
Ako ste iz Omoljice, onda i da razumem Vaš komentar. Ako niste, onda ste u debelom problemu. Radanovićevo ponašanje je za svaku osudu, kao i neadekvatne reakcije sudijskog para. Uopšte, kvalitet loš, igra se rukomet osamdesetih u 2019. godini, ali se zato komentariše kao da je u pitanju vrhunski sport.
Micko
Joj kad videh ko je sudio Vosa-Kg svatih da se rukomet treba ugasiti, momentalno!!!
Micko
Nisam gledao jucerasnju utakmicu, i nisam ni komentarisao sudjenje, nego pojavu ove dvojice “postenih” sudija!!!
Objektivno
Odlicno sudjenje na utakmici Vojvodina - Kragujevac... Nemoj te lupati, malo drugo poluvreme za Kragujevac da nebi bilo puno razlike nisu zasluzili.
Прикажи још одговора
Toliko...
Mozda je Dinamo sad najbolja ekipa u Srbiji, ali je ponasanje sramota Srpskog rukometa. Radanovica 15 godine trpi ceo savez i zmure na sve njegove prostakluke. Pancevo kao grad treba da je sramota kako predstavljaju svoj grad. U play off-u gubite u Sabcu 10 raz. Veceras da su golmani imali svoje vece, bili ste vec na podu.
101%
Ovo sa Radanovicem je velika istina, ja kao Pancevac se sramotim ko i na kakav nacin predstavlja nas grad.
Ccika kure
Nije. Najbolja ekipa je ekipa cika Vuje on ce sada da nadogradi ekipu sa 8-9 nobih igraca pred play off ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.