Почетна / Рукомет / Супер лига

Тријумф Динама, Вучковић срушио Нишлије, Шапчани убедљиви у Београду против Партизана

Тим Веселина Вујовића испустио шансу за тријумф у Стрелишту
ФОТО: В. Марковић

ДИНАМО – ЖЕЛЕЗНИЧАР 26:25 (13:11)

ПанчевоДворана: „Стрелиште“. Гледалаца: 900. Судије: Мошорински (Нови Сад) и Панџић (Зрењанин). Седмерци: Динамо 3 (1), Железничар 3(2). Искључења: Динамо 6, Железничар 8минута.

ДИНАМО: Милошевић 1 (1), Пилиповић, Радановић, Стојановић, Димитријевић 5, Савић 5, Јездимировић, Јовановић, Павловић, Златановић, Дистол, Миленковић 2, Баруџић 4, Костадиновић 4, Вучковић 5, Радовановић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР 1949: Матовић, Миловановић, Сретеновић 2, Вејин 7, Милосављевић 3, Живковић 2, Спасић 1, Горела 1, Марковић 3 (2), Јевтић 3, Божовић, Кљајић 1, Пижурица, Павловић, Коцић, Бабић 2.

Играч утакмице: Ненад Вучковић (Динамо)

СЕМАФОР: 5:5 (11), 12:9 (25), 13:10 (28), 16:13 (37), 16:16 (41), 22:17 (49), 25:22 (56), 25:25 (59),

 

Као што се очекивало, утакмица у Панчеву је била тврда, оштра, борбена, агресивна, у појединим моментима на ивици искључења – баш како треба за један дерби плеј-офа.

Пришле су Нишлије на само гол минуса у 43. минуту, али је онда Радовановић одбранио седмерац, а потом је и Дејан Златановић скинуо зицер Алекси Кљајићу, па је Динамо поново дошао до плус два.

То као да је дало крила домаћем тиму, који су преко Милинковића и Димитријевића дошли до највећих 22:17.

Тада као да је неко подигао ручну у домаћем тиму, а на голу Нишлија се разбранио Мирослав Коцић, па су гости за само два минута постигли три поготка и дошли на 22:20 у 52. минуту.

Имао је Динамо шансу са пенала да коначно постигне гол, али је сјајни Коцић одбранио шут Милошевићу.

Коначно је Милош Баруџић из контре погодио за плус три, имао је Вучковић шансу да повећа на четири гола, али је његов промашај казнио Добривоје Марковић и поново унео неизвесност у меч.

Колико је само грешака било на обе стране, у 58. минуту Иван Димитријевић је направио пробијање, Вејин погодио на другој страни, а потом зарадио и два минута казне, па је домаћи тим до краја меча имао играча више.

Нису то Панчевци искористили, направили у последњем минуту невероватну грешку и дозволили Нишлијама да дођу у прилику да постигну победоносни погодак, али то нису урадили. Они нису, али јесте Ненад Вучковић, који је са центра постигао погодак на празан гол… 

ПЛЕЈ – ОФ (М)

ПЛЕЈ – ОФ (Ж) 

Коментари46
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nis
Overite ugovore...
Bcs Šabac
Rukometni hram sportska hala Zorka u Šapcu od strane izvršitelja Aik banke je zapečaćena,rekviziti i oprema klubova koji tamo treniraju su zarobljeni , jer su promenjene brave.Metaloplastika sada ima veliki hendikep zbog treninga i utakmica.Sramota...
sve jasno
Vojvodina sigurno prva , za drugo se Niš,Pančevo i Šabac......
Po raspodeli sredstava
Ako je po gradonacelniku Nisa sve ce nas izbije iz rukomet
ni po babu ni po stricevima
Ako je do rukometa, Sabac najbrze i najmodernije igra od svih.
Juventus
Da li je moguće da Stevanović nije kažnjen i da čovek igra posle svega što je uradio na prošloj utakmici? Radovanović je kažnjen a ovaj koji je započeo nije? Ljudi iz Partizana treba debelo da se zapitaju koga i kako kažnjavaju...Ne treba ni Rdaovanović da se ponaša nesportski ali je bio izrevoltiran postupkom svog saigrača, treba obojica da snose posledice onoga što su uradili! Ovako, dajete vetar u leđa igraču koji je umislio da je nešto posebno a momka koji je normalan kažnjavate!
Rsd
Bice kaznjen..postupak u toku
Coladin
Bravo za komentar!
Papapapa
Vujo dovedi Jos nekog

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.