Почетна / Рукомет / Супер лига

Железничар убедљив против Новог Пазара

Најефикаснији код домаћина били су играч утакмице Александар Павловић и Ђорђе Спасић са по шест голова, Немања Миловановић и Јан Горела додали су по пет, а Марко Милосављевић четири поготка
ФОТО: Сеха лига

Рукометаши Железничара 1949 победили су данас у Нишу екипу Новог Пазара са 41:31 (20:12), у утакмици трећег кола плеј-офа Суперлиге.

Најефикаснији код домаћина били су играч утакмице Александар Павловић и Ђорђе Спасић са по шест голова, Немања Миловановић и Јан Горела додали су по пет, а Марко Милосављевић четири поготка.

На другој страни, Петар Жујовић и Армин Калтак постигли су по шест, Алекса Милошевић и Алекса Максић по пет, док је Златко Ракић уписао четири гола за госте.

Меч у Хали Чаир пратило је око 400 гледалаца.

У конкуренцији шест најбољих тимова у Србији, Нишлије имају четири бода и задржали су се на трећем месту, а шестопласирани Нови Пазар је без бодова.

Пазар у наредном колу дочекује шабачку Металопластику, док у Новом Саду играју водећа Војводина и Железничар 1949.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Zvezda i Obilić trebaju da naprave fuziju za sledeću sezonu da bi Mokra Gora opstala u ligi!
Ajde
Jel to fuziju prave zbog MG ili njih samih? Čujem da je u CZ opšte rasulo. Mislim da bi svi klubovi koji neisplaćuju plate igračima trebali da budu kažnjeni. Jer ovo stvarno nema smisla, dok delegati, kontrolori, sudije, doktori, tehničko osoblje ne dobiju dnevnice i to unapred utakmica ne može da počne, dok igrače niko ne pominje ko da su opšte nebitni likovi... ili možda i jesi...
Кум Георг Видерер
Проблеми Србског рукомета, болести од којих се нећемо излечити никада, манипулације по систему ко је јачи али не на терену евидентне у одиграним колима.Војводина дефинитивно првак и ове године, а шта се ваља иза брда у вези другог места, мени лично се не допада оно што виде моје очи, али се надам да ме оне варају и да нећемо видети оно што слутим.Има још много да се игра и свакако ништа није решено и одлучено.Ми смо заиста чудни људи, где познавајући многе људе из рукомета, како бивше, тако и садашње ведете, углавном су сви сложни како је СЕХА лига, нешто што је погубно по наш рукомет.Сложио бих се.Али са друге стране, грчевита борба за ту СЕХА лигу је евидентна, и без обзира на све, очигледно да прем чарима новца нико није имун, па и они најтврдокорнији противници СЕХА лиге.Да не дође до забуне када кажем новац, пошто при том мислим на чињеницу да је играње СЕХА спонзорисано од стране исте, где је све бесплатно и да је то фактор који сече и цепа наш и овако јадан рукомет по шавовима
Trulex
Vidis ti dobro, nego si zavidan, jer ti ne odgovara da to sto vidis se i desi. Za tebe to znaci da nema povratka tamo gde si naumio lazni kume george
Kume prijatelju
Daj ne lupaj...
Coladin
Pali se masina..
011 power
Pali te se slobodno
Sok
Posle ovih utakmica,Vojvodina najmocnija.Svaka cast.Ozbiljna ekipa.Samo napred!
Lazni car scepan mali
Jel se ovo selektor vratio na klupu da pomogne svom klubu da ne ispadne ? Sad se vratio kad se zna ko ispada a ko vise ne moze da se takmici u rs pa nema ispadanja..
Misliš
Videćemo
Jedina istina
Može da igra u Srbiji ali nece moci u Zubinom Potoku..
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.