Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда кикснула у Зубином Потоку, угрожено место у Супер лиги

Црвена звезда је поразом у Зубином Потоку довела суперлигашки статус под знак питања, јер је до краја плеј-аута остало само још два колa
ФОТО: В. Марковић
Мокра Гора – Црвена звезда 30:26 (16:13)
Дворана: Мокра Гора. Гледалаца: 600. Судије: Душан и Жељко Васиљевић. Седемрци: 7 (6), Црвена звезда 7 (6). Искључења: Мокра Гора 20, Црвена звезда 20 минута.
МОКРА ГОРА: Милојковић, Томовић, Гаљак, Бишевац 1, Алексић, Милић 5, Николић 5, Ерић 2, Милојевић, Крстић, Касаловић 1, Алексић, Утвић 5, Ђукић 1, Станковић 9.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Пешић 6, Хорват 6, Лазић, М. Николић, Н. Николић 3, Туфегџић, Љубојевић, Љубеновић, Бугариновић 1, Панић, Херцеговац, Димић 9, Поповић, Петрић 1, Мајес.

 

Домаћа екипа је од првог минута деловала сигурније и убедљивије, лакше долазила до шансе за гол, па је тако већ у 13. минуту на семафору стајало 7:4, а потом и 12:8.

Пето коло (17. мај):

Мокра Гора – Слога

Црвена звезда – Рудар

Шесто коло (25. мај):

Слога – Црвена звезда

Рудар – Мокра Гора

У наставку меча предност Мокре Горе је расла, ишла и до шест разлике, док Црвеној звезди готово ништа није полазило за руком.

Семафор четвртог кола плеј-аута Супер лиге:
Слога – Рудар 24:39 (11:22)
Мокра Гора – Црвена звезда 30:26 (16:13)
Табела: Рудар 16 бодова, Црвена звезда 13, Мокра Гора 11, Слога без бодова.
Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Zvezda da kupi Jespera Adolfsona iz švedskog Drota!
Željko Pavlović
Mislim da Zvezda treba da kupi najbolje igrače Mokre Gore, Sloge iz Požege, Obilića, Radničkog iz KG, Kikinde Grindeksa, Novog Pazara i Vrbas Petrola.
Zvezdi...
...treba jos 2 boda pa da teoretski obezbedi opstanak, jer ima bolji medjusobni skor od Mokre Gore!!!
ivan
zvezda obe dobija i kraj ,
Malo istine...
Pazarci opet zrtve sad u Ns, kada dodjes u Pazar kako kazu uvek lepo docekaju. Uz nepostavanje himne i psovanje sa tribina. Bio u Ns, njihov igrac zapoceo, trener se peo na tribine. Sve krivi oni, optuzili domacina i kao to je to.
Real
Ti ces spreciti da im fali dlaka sa glave, mangupe preko tastature... Ni u svojoj kuci se ne pitas sta ce biti za rucak.. Videces kako ce biti docekan taj drvoseca u Pazaru pa mu vise nece pasti na pamet ni da povisi ton a ne da se tuce sa bilo kim... U Pazaru ljude docekamo kao ljude a neljude kao olos zadnji...
Sok
Da .Mozda. ce se zaliti direktoru kao i Vojvodina!Souuuu
Прикажи још одговора
Pinokio
Gledam ova desavanja u vezi NP, nema ih na rukometnoj mapi. Nikom nisu interesantni (osim sami sebi). Stalno sebe stavljaju za neke zrtve u Srbiji. Kakve lazi su izneli posle danasnje utakmice, da nisam bio na utakmici pomislio bi da mozda i jesu bile. Ala vera izgleda da su iskusni i da im nije prvi put da plasiraju takve price i lazi.
Kisels
Docekani kao Bogovi ? Jel vi imate neku opsesiju prema Novosadjanima ? Klubovi se docekuju kao sportisti a ne kao Bogovi ? Xaxxaxa
Djepeto
Sta imate vi da docekujete bilo koga kao Bogove? I sta vam to znaci ? Sta ste im crveni tepih postavili, rajsko voce ... sta ? Koji je to seljacizam “docekali smo ih kao Bogove “ ?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.