Почетна / Рукомет / Супер лига

Реми по мери оба ривала у Новом Саду, Војводинa прославила титулу, Шапчани СЕХА лигу

Новосађани нису поражени пред домаћим навијачима, а Металопластика је успела у намери да се домогне СЕХА лиге и вицешампионске титуле
ФОТО: Л. Петровић
Војводина – Металопластика 28:28 (15:13)
Дворана: Слана бара. Гледалаца: 400. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Војводина 4 (4), Металопластика 3 (3). Искључења: Војводина 16, Металопластика 6 минута.
ВОЈВОДИНА: Ничић, Овчина 2, Милић 2, Мирковић, Перовић, Анђелковић, Јелић (15 одбрана), Илић 10 (4), Марјанац, Ратковић, Томић 7, Станковић 4, Николић 2, Милашвић, Грозданић 1, Вучућевић.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Будовић (11 одбрана), Писарић 3, А. Бабић 5, Дошен, Бомаштар, Јандрић, Ђукић, Мићић, Матичић 8 (3), Тодоровић, Рашић, Гојковић 1, Милић 7, Тркуља, Бабић 1.

 

За Војводину је то била шампионска журка, утакмица у којој ће уживати, без икакве тензије прослављати седму узастопну титулу првака Србије, трећи трофеј у сезони, потврду тоталне доминације у домаћим оквирима.

За Металопластику, много већи улог, прилика да, добру сезону крунише освајањем вицешампионске титуле и обезбеди с јесени место у СЕХА лиги.

Резултатска клацкалица потрајала је све до 57. минута, кад су Шапчани преко Матичића и у другом полувремену нарочито расположеног Милића стигли на 26:28.

Ипак, два ривала су у последњих пола минута ушли у егалу за шта су се постарали прво Илић са седмерца, потом и Страхиња Станковић...

Семафор последње, десетог кола плеј-офа Супер лиге:
Партизан – Железничар 30:27 (17:21)
Војводина – Металопластика 28:28 (15:13)
Нови Пазар – Динамо 30:30 (15:16)
Табела: Војводина 17 бодова, Металопластика 13, Железничар 12, Динамо 11, Нови Пазар 5, Партизан 2.
Коментари48
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

south banat
Javi se Lalo!
Navijac
Sta ste zinuli na Vojvodinu i da je Metaloplastika izgubila opet bi bili drugi i igrali Sehu.Dinamo igrao nereseno i imao bi bod manje , a Zeleznicar pobedio i imao bi isti broj bodova kao Metaloplastika, stim sto bi bila gol razlika i Metaloplastika bi imala + 1, a Zeleznicar -1.Dzaba Vam.
Samo dosudio
Stojkovic nije mogao i da izvede penal...
aca
Gde je policija ljudi ? Sta se ovde radi javno na tv
North power
Tako je uvek za malo da jug ponedi...
Raša
Ovo je Srbija druže, zato smo i tu gde jesmo
Stara kuka
Jedno je sigurno... Vojvodina je preozbiljan klub za sve. Ove godine su pokazali jos nesto, samo onaj ko sa njima igra igru je na vrhu. Pre dve godine to je bilo Pancevo Prosle godine su vezali MP za sebe, dali im golmana, napravili sa njima dupli pas i evo ih obe ekipe u seha ligi. Ostali mogu da se pouzdaju u direktora lige / sudije / Bozu / srecu ... malo vajde ...
Free North
Gde se stvara novi sampion sa Vujom ? Vujom i gradskim budzetom ? Javite na vreme ... Da znamo...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.