Почетна / Рукомет / Супер лига

Ранчићева отишла у Елблаг, Којићева у Криму

Аранђеловачки Бекамент остао без два крила на крају сезоне
ФОТО: Бекамент ББ

Освајач Супер куп и Купа Србије, вицешампиона Бекамент ББ остао је без још једног крила.

После Ане Којић која ће наредне сезоне обући дрес Крима, сидро је дигла и Милица Ранчић (26).

Дама звана трофеј решила је да се после низа успеха на домаћим теренима опроба у печалби.

За почетак одабрала је Елблаг, четврти тим пољског шампионата.

- Време је да се окушам и на иностраним теренима. Договор је постигнут на годину плус годину. Биће то нови изазов за мене, велики корак – каже Милица која се у претходне три сезоне освојила две шампионске круне, са Медицинаром и Јагодином и Куп и Суперкуп са Бекаментом, а повремено је и део репрезентације Србије.

Адаптацију у новом клубу свакако ће јој олакшати чињеница да ће и наредне сезоне на црти бити њена некадашња саиграчица и Јагодине, пивот Татјана Трбовић. Новом клубу Ранчићева ће се прикључити већ 9. јула.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lale
Da je Biskovic bio i od ovog selektora bolji , sa sve njegove nedostatke to stoji..to tvrde i igracice....ali U koji vrhunski klub Tonkovic ode? Jest u inostranstvu ali daleko je to od vrhunskog kluba...i ne verujem uz duzno postovanje prema njoj da je lna igrac za vrhunske klubove... Rancic svaka cast sa srecom curo..steta sto ni ona nije.prepoznata od naseg strucnjaka kao kvalitetno krilo....verovatno nije prijateljica i dobra sa cerkom.......Ima se moze se nena se glumi se.
Lale
Postovani gospodine ako pricamo o reprezentaciji ja nikad ne komentarisem nekog ko je ovakv ili onakav ja govorim o kvalitetu nje kao krila a to sto neko iz potrebe kluba igra i drugu poziciji to je u modernom rukometu pozeljno...koja su to krila toliko bolja no ona? A kad je rec o selekteru generalno ma ko to bio njihov zadatak je da sluze funkciju koju obavljaju a ne da selektiraju podobne i nepodobne i on da uzima za pravo ma ko bio i u kojoj selekciji, da kvalufikuje i deeli na lose i dobre..koji trener je kompetentan za to? Njihov zadatak je da pored svih osobina koje se selektorima ne svidja pokusa na sve moguce nacine da integrise igrace.....a ne pogotov ovaj ovdasnji samo po sistemu " mog pobre pobre pobro"..jednog Arnautovica po Vama ni jedan trener ne bih uzeo jer je privatno takav kakav jest..ali ima profesionalni trenera koji to mogu i umeju...e to je moje skromno misljenje koja je uloga sekektora i ko je ovakav i onakav..
Trenert
zato je prepoznata od Saje kao bek... jesi li se zapitao da nije mošda problem u Rančićki a ne u Obradoviću..uostalom ima bar 7 krila koje su bolje od nje.
Giga Moravac
Mnogi pričaju loše o Saji, a sve igračice nakon perioda gde su radile sa njim, lako nađu klub u inostranstvu. Pored ove dve, u inostranstvo ide I Milić, a da ne zaboravimo da su Milošević i Tomković još prošle godine otišle u vrhunske klubove u Mađarskoj. Nije sve u titulama i trofejima, ima nešto i u kvalitetno radu. Jagodina bez sudija i saveza ne bila prvak, to i prepoznaju klubovi iz inostranstva.
Juventus
Gigo, danas svaka igracica može da ode preko, ako mislis da je Milić neki igrač onda se radi u Bekamentu hahahahahah
Ekonom
Oprosti mu Bože, ne zna šta priča.... Pa zemljače, da li čuješ sebe....igračice radile sa Sajom...ahahahahahahaha....pa on ne zna da objasni polaz....ahahahaha..e nasmeja me, a baš sam se nešto bio smorio...
Deneris
Devojka velikog srca, borac i laf na terenu
Coach
Milica Rančić odavno zaslužuje da nosi dres nekog inostranog kluba. Pravi profesionalac i trofejni igrač. Nadam se Ranka da ćeš i novom klubu doneti trofej zajedno sa Tanjom. Srećno obema u predstojećoj sezoni i novim izazovima!!!
Neka ide zivot...
Bravo Ranka

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.