Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина постигла договор са Вучковићем и Прибаком

Већ је познато да су по освајању седме узастопне шампионске круне Новосађани остали без три играча
ФОТО: РК Бешикташ

Командант напада шампиона у наредној сезони требало би да буде искусни интернационалац пореклом из Ниша, Немања Прибак.

Како је потврдио директор Новосађана Дарко Јевтић, постигнут је договор са овим својевремено репрезентативцем СЦГ, последњих година Македоније, до овог лета првотимцем турског Бешикташа са којим је играо Лигу шампиона.

Прибак је у каријери носио дрес Вардара, Требња, Колубаре, Железничара, а очекује се и да ускоро стави параф на уговор.

Други играч који би требало да стигне на Слану бару је некадашњи играч новосадског клуба Милан Вучковић. Он је по одласку из Новог Сада играо у Железничару, потом и у Мађарској.

Већ је познато да су по освајању седме узастопне шампионске круне Новосађани остали без три играча.

Искусни Душко Челица одлучио је да каријеру настави у Израелу, у Хапоел Ришон Лезиону. Пивотмен и уз Челицу кључни играч одбране, Горан Тркуља, преселио се у редове Локомотиве Пирне члана немачке четврте лиге.

Средњи бек Саша Маријанац се вратио у Румунију.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hugo
Ko ce li biti desni bek hmmm,mislim da bi i tu trebali da traze novog polako
miki
Pratim ove komentatore svake sezone i uvek ista prica... Vojvodina slaba, a Zelja, Dinamo, blizanci jaki... Jos jaci inat da opet uzmemo titulu :D
Lpš
Ponovo nedodirljivi u Srbiji!
Xaxaxax
Ma da ... sve 5
Vaduz
Lako je u Srbiji, a Luksemburg je za njih Flensburg. Iskreno imena su slicna ;)
Power011
Sve strucnjak do strucnjaka....
Bcs Šabac
Novi igrači bu bolji od predhodnih.Vojvodina će opet biti šampion.Samo borba za Seha ligu i Evropu mogu da budu zanimljivi.Opstanak verovatno kao i ove godine će ranije biti rešen.
xaxaxxaxax
Ma nema nista... Sva sreca da ti postojis da im to kazes ....
1357
Vojvodina puno slabija, nema odbranu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.