Почетна / Рукомет / Супер лига

Ненад Перуничић: Да будемо бољи него пре, дакле средина табеле

Црвена звезда је пре две недеље упалила моторе, после краћег боравка у Београду и прозивке тренера Ненада Перуничића, тим са Маракане је отишао у Вршац на први део припрема
ФОТО: И. Веселинов

Радили су црвено-бели паклено, два пута дневно на физичкој припреми, а онда су се за викенд вратили у престоницу, добили дан одмора и већ у понедељак их очекују нови тренинзи и напори.

Задовољан сам првим делом припрема. Момци су одлично радили, види се да су током лета тренирали, тако да су знатно олакшали посао и мени и њима – није крио задовољство тренер црвено-белих, Ненад Перуничић.

Током лета сте довели неколико играча?

Нисмо се појачали у тој мери као тимови из врха. Довели смо момке који су озбиљно посвећени рукомету, који воле овај спорт и заслужују да играју у Звезди. Ту су кадетски и јуниорски репрезентативци, тако да верујем да ћемо имати добар тим, кадар за задовољавајуће резултате.

Какав је план за даље?

Од среде крећемо са одигравањем пријатељских утакмица, имамо договорених пет мечева, али радимо на томе да повећамо тај број. Потребне су нам утакмице највише због момака, због бољег уигравања и да кристалишемо тим. Имаћемо довољно играча и за другу екипу, тако да улазимо спремни у ново првенство.

Које су амбиције Звезде у наредној сезони?

Већ сам рекао да желимо да будемо бољи него претходне, а то значи да би средина табеле била реална. Има доста времена, дугачко је првенство, да видимо физичку припрему играча, ако и здравствено стање, па ћемо лако и о амбицијама. Наша жеља је свакако плеј-оф, али о томе не желим да говорим, ако нам се таква прилика укаже ми ћемо је искористити.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Banjica
Onaj ko je trener ili clan rukovodstva Zvezde a ima ambiciju da Zvezda bude u sredini tabele ne zasluzuje da ima bilo kakvu funkciju u Zvezdi pogotovo da bude trener Zvezde.
SOS
Daj,dosta je tekstova o Perunicicu. Čime je on to zasluzio. Dokle vise vetar u ledja toj osobi i Zvezdi. Ima i drugih. Mnogo,mnogo boljih i bitnijih. Znamo,ko je,i sta je,i ko ga forsira. Da nećete preci za koji dan na Nedju Jovanovica. Neki idu obojica na splavove i neka rade tamo na ulazu.
SnS Bot Team
Partizanovac ? A pa nije do Vucica problem rode moj... onaj ko je uveo da je bussines plan kluba clanarina njima se obrati ... njima.
Partizanovac roditelj
Tužno je da Partizan i Zvezda u rukometu budu tu gde jesu.Vučić samo podržava dva kluba u državi;FK C.ZVEZDA i KK C.ZVEZDA. GOSPODINE PREDSEDNICD,NEKA DECA TRENIRAJU U DRUGIM KLUBOVIMA I DRUGI SLORT.
rukometas
Zvezda nije zvezda ako se uvek ne bori za sam vrh. Vec osam,devet godina Zvezda se stalno bori da ne bude na samom dnu i to sve u vremenu gde se Perunicic pitao za sve i svja.Zvezdu sada gleda izmedju 80 i 100 gledalaca a ranije je uvek bilo po nekoliko hiljada gledalaca.Neke osobe imaju djon obraz.
Banjica
Ko u Zvezdi odlucuje,postavlja sportskog direktora, trenera, kada nema ni Skupstinu,ni Upravni odbor, ni nista legalno i po Zakonu o sportu. Mozda odatle treba poceti,odnosno zar kriza rezultata ovog kluba nije u tome,odnosno u tome sto o svemu odlucuje Perun i to neuspesno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.