Почетна / Рукомет / Супер лига

Партизан поклекао већ на старту у Кикинди

Oбилић на крају двоцифрен против Спартака на старту елитног друштва
ФОТО: arkus-liga.rs

Кикинда – Партизан 23:20 (11:9)

Кикинда - Дворана: Језеро. Гледалаца: 900. Седмерци: Кикинда 2 (2), Партизан 5 (2). Искључења: Кикинда 12, Партизан 6 минута. Семафор: 2:4 (10), 6:8 (23), 9:8 (27), 16:12 (42), 19:14 (45), 21:16 (56).

КИКИНДА: Ковачевић, Кецман, Дураков 1, Лисица 7, Голић, Блажић, Кењало, Куртеш 1, Павлов 2 (2), Потпара 4, Мишков, Врговић 3, Панић, Трубеташ 2, Косановић, Комарек 3.

ПАРТИЗАН: Михајлов, Вижлина, Баћановић 1, Радовановић, Минић 1, Варга, Живковић 7 (1), Трнавац, Бешир 1, Гојковић 1, Вујичић 3 (1), Цвијетић 1, Мићић 5, Гудурић.

 

Велики број зицера промашили су гости, чак 14 уз 15 техничких грешака, али грешили су и домаћи, додуше у знатно мањој мери, па је и голова било доста мање но што их је могло бити.

Јунак утакмице, без обзира на све, био је изванредни голман Славко Мишков, а нарочито је бриљирао у наставку сусрета, одржавши на тај начин сигурну предност, коју Кикинђани испуштали до самог краја.

Семафор 1. кола Супер лиге:

Пролетер – Железничар 29:27 (19:14)

Нови Пазар – Црвена звезда 23:19 (13:9)

Динамо – Рудар 33:26 (21:8)

Дубочица – Шамот 26:21 (13:13)

Обилић – Спартак 29:19 (19:8)

Кикинда – Партизан 23:20 (11:9)

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sosa
Kikinda losa. Partizan ocajan. Na ovoj utakmici se gledalo,ko ce biti manje losiji.
sosa sa kosova
Tako je "stručnjače".
Mene interesuje
gde je Gazivoda?
Novinar
Po ovom izveštaju sa utakmice, kada se sabere ko je od igrača dao koliko golova ispada da je Partizan pobedio. Inače svaka čast Kikindi i na pobedi i na atmosferi
zero @ Novinar
Probaj da saberes jos jednom, ali polako.
Bozo
Pobedila je kvalitetnija ekipa. Partizan mlad, fali par iskusnijih igraca i bice to zanimljiva ekipa.
Uske
Jaca je kikinda
Marko Pavlović
Šansa, šansa. Promašio je.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.