Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина и Динамо у борби за Суперкуп

Рукометаши Војводине, освајчи „трипле круне“ у прошлој сезони, у финалу Суперкупа Србије играће данас од 19.30 у Мионици против Динама из Панчева
ФОТО: РК Војводина

Тренер актуелног шампиона Борис Ројевић истакао је да обе екипе имају подједнаке шансе за освјање првог трофеја у сезони.

- Очекујем неизвестан меч. Обе екипе су показале добар рукомет на старту сезоне. Динамо појачан са два бивша А репрезентативца, Шотићем и Митровићем. Показао је већ на старту да има најбољу екипу у њиховој новијој историји. Ми смо против Нексеа приказали одлицну игру тако да очекујем спектакл и одличан рукомет у Мионици. Шанше су 50-50 - рекао је Ројевић за сајт Рукометног савеза Србије.

Шеф стручног штаба Динама Аким Комненић сматра да је Војводина фаворит у мечу, али да је његов тим мотивисан да освоји пехар.

- Утакмица Суперкупа долази можда прерано за нас у овом тренутку, али сигурно смо јако мотивисани да подигнемо први трофеј. Ово је спорт, а у спорту детаљи и једна лопта могу да одлуче, као и сама жеља, поготово када су тимови сличног квалитета. Војводина на челу са мојим пријатељем и колегом Борисом Ројевићем има велико искуство у освајању трофеја. Они су у овом тренутку сигурно фаворити. Ми имамо своје циљеве и задатке који су пред нама, даћемо све од себе да донесемо први трофеј Суперкупа у Панчево, а ако не, наставићемо да радимо за следећу прилику - рекао је Комненић.

Рукометаши Војводине, освајчи „трипле круне“ у прошлој сезони, у финалу Суперкупа Србије играће данас од 19.30 у Мионици против Динама из Панчева.

Рукометашице Јагодине и Бекамента за трофеј Суперкупа Србије

Рукометашице Јагодине и Бекамента из Буковичке Бање данас од 16.30 у Мионици бориће се за трофеј Суперкупа Србије.

Тренер Бекамента Саша Бошковић, екипе која брани трофеј освојен прошле сезоне, рекао је да очекује занимљиву утакмицу.

- Бранимо пехар. Променили смо шест играчица у односу на прошлу сезону, Јагодинке две-три. Биће јако занимљиво. Одиграли смо сјајно на отварању сезоне у Шапцу, али нам се повредила Катарина Степановић, које сигурно неце бити на терену у Мионици. Без ње и наше шансе су мање. Имамо доста млад тим, али пробаћемо да се супроставимо Јагодини најбоље што можемо. Наши мечеви су увек лепи за гледање - рекао је Бошковић за сајт Рукометног савеза Србије.

Његов колега из Јагодине Драган Марков суздржан је када говори о шансама за освајање пехара.

- Наша очекивања за ову, али и за сваку другу утакмицу, јесу да победимо. За то се спремамо, желимо да однесемо трофеј у Јагодину. Прошле године смо изгубили, сада се трудимо да буде другације. Тешко је прогнозирати било шта. То је једна утакмица, још увек смо на почетку сезоне, после само једног суперлигашког кола. И ми и они смо променили састав. Сувише је рано за озбиљније оцене. Остали смо са младим играцицама, али су оне у систему, верујемо у њих и имају пуну подршку - рекао је Марков.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pehar u Pancevo
Dinamo ima bolju ekipu,duzu klupu.Zlatanovic u mnogo boljoj formi od Verkica.
Pehar u PA ali za malo
Odlicna je ta dugacka klupa :-) Dosla do izrazaja u 2 poluvremenu sa 7 golova :-) Sokoljenje na forumu je jedno Teren drugo Pehar trece
Min
A Dinamo je inače u rangu Vojvodine ?!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.