Почетна / Рукомет / Супер лига

Костолчани са седмерца до бода против Пролетера

Динамо сигуран против суботичког Спартака на паркету дворане Стрелиште у Панчеву
ФОТО: arkus-liga.rs

Пролетер – Рудар 31:31 (15:15)

Зрењанин - Кристална дворана. Гледалаца: 150. Судије: Милош и Ђорђе Јевтић (Лазаревац). Седмерци: Пролетер 4 (2), Рудар 4 (2). Искључења: Пролетер 8, Рудар 12 минута. Црвени картон: Душан Илијин (Пролетер) у 60. минуту. Семафор: 3:6 (9), 6:6 (12), 11:12 (22), 15:18 (34), 20:20 (41), 24:23 (46), 25:27 (54), 30:28 (60).

ПРОЛЕТЕР: Шару, Пешић, Елезовић 5, Илијин 2, Тодоров, М. Гаћиновић, А. Гаћиновић 6, Рнић 10'(1), С. Терзић, Ф. Терзић, Кривошија, Мирић 2, Канижај, Радовић 6 (1), Карлаш, Кнежевић.

РУДАР: Стајковић, В. Вуковић 2, Аврамовић 3, Беговић, Мурина, Милошевић 4, Недељковић 6 (2), Мердовић, Ристић, М. Вуковић, Мрвовић, Ђорђевић, Тица 7, Недељков 6, Радисављевић 2.

 

Рударски су извојевали Костолчани бод у Зрењанину. На основу свега пруженог у 60 минута игре у Кристалној дворани и те како су га заслужили и ако су Зрењанинци у последњи минут ушли са два гола предности.

Изабраници, тихог и ненаметљивог стратега Драган Ајдачића који већ 18 година седи на клупи Рудара су мушки одиграли, били у предности практично до уласка у последњих пет минута игре.

Пролетер је био тај који је цео меч био под притиском и јурио предност ривала, која је у 54. минуту била два гола.

Уследила је серија прво 3:0, па 2:0 домаћих и вођство на уласку у 60. минут од 30:28 преко Мирића.

У последњим секундама права драма на терену, четири секунде пре краја преко Рнића стигао до 31:30. Рудар је извео брз центар, али је извођење непрописно блокирао Илијин за шта је зарадио дисквалификацију уз седмерац за Рудар који је у гол претворио Недељковић.

Семафор 3. кола Супер лиге:

Нови Пазар – Партизан 30:27 (14:14)

Дубочица – Железничар 26:27 (10:13)

Шамот – Црвена звезда 19:25 (6:9)

Кикинда – Обилић 28:26 (11:11)

Пролетер – Рудар 31:31 (15:15)

Динамо – Спартак 28:22 (14:10)

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lala
Dokle na silu propagirati da su Nis i Zrenjanin gradovi rukometa smejurija.Broj gledalaca je jedino merldavan i pokazuje gde su rukometni centri.Dzaba organizovanje igranje utakmica reprrzentacije u ta dva grada ni uz besplatne ulaznice ne mogu da napune halu o na vijanju i da ne pricamo.Na zalost ako ne dobije "pomoc" Proleter nece dugo biti u super lkgi.
hohohohoho
"Kako nece tu je Rnic englishman in Peteovgrad" aj prevedi sta si hteo da kazes?
Axxaxaxa
Kako nece tu je Rnic englishman in Peteovgrad
Ljuba
Kada ce ljubomorni da se javi iz daleke Sri Lanke. Da pljuje po ljudima, pod laznim imenima.
Radza Maza
Evo nas! Da je bio Ljuba Proleter bi izgubio a on dobio crveni karton! Jel tako, tako je! Ovde bas lepo vreme a kod vas?
Krunica
Kakva kradja u Zrenjaninu u reziji Branke Maric i sudija..Igrac Rudara pre izbacaja lopte zakoracio u protivnicku polovinu..gde to ima da delegat presudjuje na utakmici..jadnici Jevtici nikada nista necete nauciti
Jel ??
A zasto ti meni reci .....
Zikica
Evo ti mi reci...svi se razbezali
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.