Почетна / Рукомет / Супер лига

Ровчанин на клупи Звезде наследио Перуничића

Црвена звезда је решила питање шефа стручног штаба после оставке Ненада Перуничића
ФОТО: В. Марковић

Тим из Љутице Богдана који је у Супер лиги Србије стартовао са два пораза, након којих је стигла победа у Аранђеловцу, водиће Радан Ровчанин.

Он је неколико година уназад водио женску јуниорску репрезентацију Србије (освојили ЕП Б категорије у Бугарској) и београдског суперлигаша Вождовац. Седео је и на клупи Рудара и Бисера, а један је и од оснивача рукометне академије Стар у Београду.

Са новим тренером, београдски црвено-бели одиграће први меч већ у суботу на гостовању Спартаку у Суботици.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BRaTE moj
Ljudi Zvezda ozbiljan bre klub! Sve ima, upravu direktora, trenera, vd.predsednika ama bas ozbiljna institucija. Mnogo ozbiljno! Nije sala!
Vv
Šta reći a ne zaplakati,u Zvezdi se treneri uče,gde ga nadjoste,a za 2 meseca,UO tj on vraća sebe na mesto trenera,jer im je dokazao da ima i gori od njega.Perune,Perune đe će ti duša..
zvezdas Banjica
Koje to kriterijume ispunjava taj Rovcanin da moze postati trener jedne Crvene Zvezde.Ko ga je postavio na to mesto kada Zvezda uopste nema Upravu ni predsednika kluba.Zvezda je osnovana u Beogradu a nju sada hoce da potpuno vode kadrovi iz Pljevalja pa tako i Pljevljak Rovcanin po toj crnogorskoj osnovi postaje trener Zvezde.Posle dva poraza sa Nenadom Perunicicem Bukelic kao trener pobedio je sa Zvezdom u Arandjelovcu i to ,izgleda,smeta sto je kao trener Bukelic uspesniji od Perunicica.
Viljuška, odmori malo
Prvo, nije Bukelić nego Bukilić. I nije vodio samo u Aranđelovcu, nego i ceo prolećni deo prošle sezone. Drugo, Zvezda ima i UO, i direktora i v.d. predsednika kluba, oni su ga i postavili. Treće, koje ti uslove ispunjavaš da ocenjuješ čoveka kad od uspeha imaš samo skrivanje iza tastature i imena "zvezdaš sa Banjice". Da li poznaješ Zvezdin UO i ljude u njemu toliko dobro da znaš ko je gde rođen? Jer si već tu uhvaćen u laži. Radan je pre svega sjajan čovek i odličan trener. Ali, ti si ipak "zvezdaš sa Banjice", verovatno veliki rukometni stručnjak, bivši selektor Nemačke, Francuske. Švedske i Norveške. I "zvezdašu sa Banjice", ime našeg kluba se piše Crvena zvezda, ne Crvena Zvezda.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.