Почетна / Рукомет / Супер лига

Бивши репрезентативац Александар Стојановић у Железничару

У Нишу је одјекнула рукометна бомба! Гледајући играчку биографију, не памти се да је звучније појачање стигло у Железничар
ФОТО: Архива Журнала

Прекаљени десни бек Александар Стојановић (36) нови је члан нишког Железничара. Реч је о играчку са пребогатом интернационалном, али и запаженом репрезентативном каријером.

За национални тим наше земље играо је на Светском првенству 2009. и Европском првенству 2010. године, а иза њега је десет сезона у Лиги шампиона.

Бранио је боје Вардара, Цеља, Металурга, Копра, Кадетен Шафхаузена, Балмазујвароши, Анталије и Истра, а убедљиво најдубљи траг оставио је у Швајцарској.

После тачно петнаест година се враћам у српски рукомет. Драго ми је да је то баш у Нишу, за који ме вежу можда и најлепше успомене из каријере, из времена када сам играо за репрезентацију. Једва чекам да се прикључим новим саиграчима и надам се да ћу залагањем на тренинзима и утакмицама допринети остваривању што бољих резултата Железничара – истакао је Стојановић по потписивању уговора до краја сезоне.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mike
Zna li negde gde je Strahinja Milic?Sta je sa tim momkom?
Baki
Vrhunski momak i sjajan ekipni igrac !!! Srecno ti bilo majstore i hvala sto si dao malo zivosti ovom srpskom rukometu !!!
Sou
36godina!
Vrlja
PA i Nis za titulu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.