Почетна / Рукомет / Супер лига

Гаћиновић зауставио Панчевце, други тријумф Пролетера (ВИДЕО)

После пет одиграних кола Динамо је и даље први на табели са осам бодова, колико имају и Нови Пазар и Дубочица. Пролетер је шести на табели са пет бодова
ФОТО: Аркус лига

Рукометаши Пролетера победили су Динамо са 25:22 (12:9) у последњем мечу 5. кола Супер лиге Србије.

За играча меча проглашен је сјајни голман Зрењанинаца, Марко Гаћиновић.

У табору домаћег тима истакли су сеи Момир Рнић са осам голова, док су по четири постигли Алекса Гаћиновић и Урош Елезовић.

Код Панчеваца најефикаснији био је Милош Костадиновић са пет голова, а пратио га је само Никола Јездимировић са четири.

После пет одиграних кола Динамо је и даље први на табели са осам бодова, колико имају и Нови Пазар и Дубочица. Пролетер је шести на табели са пет бодова.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lala
katastrofalna igra dinama milosevic se vuce po terenu penal baca golmanu u ruke dimitrijevic se vec tri utakmice raspucava za tri utakmice dao tri gola iz dvadeset suteva itd,itd .akim kaze dobili smo savica i bunjevcevica a drzi ih na klupi.dok igraaju veterani partizana iliti stojanovi pajtosi nema leba mozda udju u plau off.publike sve manje gube strpljenje.
south banat
Po meni je i ono sinoć poraz. Poraz igre, taktike, ideje. Pogledajte snimak. N.Pazar smanjuje na minus jedan u 59:31, golman Dinama Zlatanović,loptu odbijenu od mreže pesnicom udara i ona odlazi ispod tribina. Po pravilima to je crveni karton.
Lop
Ako izgubi od Dubočice, bivši je.
Benteke magija
Кад би аким водио динамо, као што води свој налог на инстаграму , динамо би се испи...ао по Војводини и узео титулу лагано...
Nisam odavle
Akim sa ovakvim igracima koje ima Dinamo, ne bi smeo da izgubi ni jednu utakmicu. Akim nije za prvog trenera Dinama, jer ne zna ni gde je dos'o ni gde je pos'o, mozda bi mogao da vodi treninge. A pisebna je prica sto Akim forsira pojedine igrace, verovatno se nada delu kolaca, ako uspe da ih (ga) proda. Ako je Stojanu i upravi stalu do Dinama, pod hitno treba da dovedu kvalitetnog trenera, jer Dinamo moze i mora bolje.
papajoanu
Da je na klupi Pančeva bio Obradović, a na klupi Proletera Komnenić rezultat bi bio barem 10 razlike za goste.
flaster
Proleter teško može dobiti Kikindu. Kurteš je kažnjen (za primitivno ponašanje i neosnovano protestvovanje) i tu je šansa Kikinde. Ove godine ne liče na ekipu, ali možda će se derani sad slobodno razigrati, dosta im konfuzije Kurteša.
Flaster na usta
Izgleda da ti dobro poznajes ekipu pa bi derani mogli da se razigraju!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.