Почетна / Рукомет / Супер лига

Реми у рукометном дербију, по бод за Пазарце и Нишлије (ВИДЕО)

Нови Пазар је задржао друго место на табели са 19 бодова, а бод мање има трећепласирани Железничар 1949
ФОТО: Аркус лига

Рукометаши Новог Пазара и Железничара 1949 одиграли су вечерас нерешено 26:26 (8:14), у утакмици 13. кола Аркус лиге.

Гости из Ниша водили су од почетка меча, у два наврата у финишу првог полувремена имали су и седам разлике, било је 6:13 и 7:14, али је у другом делу сусрета уследио преокрет.

Златко Ракић је у 45. минуту донео прво изједначење (19:19), а два минута касније и вођство домаћину (21:20), да би Добривоје Марковић у 52. минуту погодио за предност Новопазараца од 23:20.

Железничар 1949 је стигао до бода захваљујући одличној игри Александра Стојановића у финишу, али и голу Ђорђа Спасића секунду пре краја.

За играча утакмице проглашен је четвороструки стрелац Марковић, а осим њега код Пазара су се истакли голман Александар Миленковић са 17 одбрана, Златко Ракић, Вељко Давидовић и Алекса Милошевић са по пет голова, те Павле Бандука са четири гола.

Стојановић је постигао седам голова за тим из Ниша, шест је додао Немања Миловановић, четири Владимир Јевтић, три Спасић, док је чувар мреже Мирослав Коцић зауставио 14 шутева ка свом голу, од тога и три седмерца.

Меч у дворани Пендик пратило је око 600 гледалаца.

Нови Пазар је задржао друго место на табели са 19 бодова, а бод мање има трећепласирани Железничар 1949.

Пазар ће у 14. колу, последњем у 2019. години, гостовати Партизану, док ће Железничар 1949 дочекати Дубочицу 54.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasan efendi
Kakva utakmica u Pazaru, ko bi rekao na poluvremenu da Zelja moze to da stigne, skoro pa da pobedi. Vazan bod za Spartak u borbi za izbegavanje play out, a Samotu je ovo mozda bila i poslednja prilika da krene gore. Kikinda se ucvrstila u gornjem delu tabele, a Rudaru je ostalo da se sa Spartakom i Proleterom bori oko mesta u plej kupu. Dinamo ocekivano, Obilic je vidjen u plej out
RASKA OBLAST
ZELJA VODIO NA POLUVREME
@Hasan
Samot je imao par nesrecnih okolnosti i mogao je da izbegne ovu poziciju sto sad zauzima.Bila je ovo sansa da krene ali tek sad sledi borba.Mora kuci da dobija.Kako Novi Pazar dobiju relativno lako pa mogu i ostale.Treba da vrate nekog starijeg koji ce da probija.Uvek smo imali tako nekog.
Gazivode
Kikinda gazi i bez Batice, amateri igraju, vode o treniraju do uspeha i zapysili svima usta.
Antibatica
Daleko mu lepa kuca, takvog anticoveka ne vredi ni komentarisati...
???
Ovo je stvarno mnogo.Moze li se Samot spasiti ispadanja?Steta je da Arandjelovac ostane bez muskog rukometa.Ova bruka moze da se izbegne uz samo malo ozbiljnosti.Spartak da ne zgazimo na nasem parketu.Sta onda vise da trazimo.
Hasan efendi
Zasto bi Arandjelovac ako ispadne ostao bez muskog rukometa?! Nije ni to smak sveta. Leskovac je bio u mukama, Kikinda isto, pa evo ih opet tu. Danas ispadnes, sutra se vratis, sve je to sport

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.