Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда ремизирала, али остала последња

У још једном окршају тимова с зачеља Пролетер и Обилић одиграли нерешено у Зрењанину
ФОТО: arkus-liga.rs

Црвена звезда – Спартак 20:20 (12:11)

Београд - Дворана: Шумице. Гледалаца: 150. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Црвена звезда 2 (2), Спартак 5 (2). Искључења: Црвена звезда 8, Спартак 18 минута. Семафор: 5:4 (11), 86 (20), 10:7 (23), 12:12 (32), 18:16 (50), 18:19 (57).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Јовановић 1 (1), Хорват 2, Лазић, Родић 3, Вуковић, Гемаљевић, Мајес, Рајичевић 5 (1), Јелић, Љубојевић, Туфегџић, Утвић 6, Аврамовић, Ерић 1, Божовић 2.

СПАРТАК: Бижић, Куртеш 7, Ж. Пејић – Тукуљац 3, Ј. Пејић – Тукуљац, Колунџић, Вуковић 2, Милосављевић, Ољача, Спремо, Којадиновић 2, Пјевалица, Шукић, Скубан 1, Каран 5 (2), Илић, Арђелан.

 

Подела плена у Шумицама и то у драматичној завршници у којој су гости са Севера Бачке у последња три минута, два пута имали по гол предности.

Прво је Утвић вратио Звезду у егал (19:19), да би Каран довео Спартак у ново вођство.

Успела је Звезда да избори седмерац и искључење гостујућег играча Вуковића, а Рајичевић је био прецизан. У преосталих двадесетак секунди до краја Суботичани нису успели да се изборе за позицију да угрозе гол домаћина, који је у првом делу меча имао и до три гола вишка.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

eretas
Gospodo Mile i Kume nisam maliciozan covek , moja namera je bila da se Vas dvojica oglasite komentarom, jer sto kaze nas narod oni su bas u metu.Vas dvojica ste o nekim stvarima pisali prvi i sve se pokazalo tacnim.Samo sam hteo da procitam vas komentar za ovo po meni cuno kolo po rezultatima. Poydrav za obojicu.
eretas
Mani te se Vojvodine IMetaloplastike, ajmo koji komentar utakmica u Leskovcu, Pazaru i Arandjelovcu.Ajmo Mile ti si najupuceniji ovde na komentarima , a da i kum se ne oglasava...
Čop
Ko je kriv toj Dubočici što ne može da pobedi Partizan kući? Da nije možda savez i sudije? Imaš utakmicu pa gledaj, gomila veterana i tabadžija, više od ovoga ni ne zaslužuje.
Провинцијалац
Поштовани Куме и г- дин Миле,радују ме искрено Ваши коментари на неке моје опсервације,из простог разлога што сте својим коментарима на дешавања у нашем рукомету у великој мери додирнули и моја осећања о поменутом прелепом спорту! Мислим да сте обојица указали на многе негативности,истовремено дајући смернице како извући рукомет из амбиса у који је суновраћен! Комплексност проблема захтева неки други формат расправе о томе,за сада само Хвала за Ваш допринос у потрази за спасом свима нам драгог спорта!
Прикажи још одговора
aca
Dosta je vise namestanja utakmica . Rukomet ugasiti u Srbiji . Stvarno dno dna
Gobac
Zna li tko kaj se dogodilo nakom meca u Sapcu. Kazu da su se neki decki sakama objasnjavali. Kak je to bedasto! Fuj!
Semafor
Roja-Sabacki vanzemaljci 7:0
Nije sapcanin
Jos da snimis SF film... Nista se nije desilo... Dzabe bacate kosku... A po labrnjo se zna ko dobija #vuja
Прикажи још одговора
sone
da li je moguce da se rukometasi crvene zvezde nalaze na poslednjem mestu ne mogu da verujem
Jaro moj...
Jos kad bi ti znao da je to seha liga ihajjjj đe bi nam kraj bio
Arkus
Pusti Zvezdu daj da vidimo ko se posle utakmice tukao u Sapcu. medjunarodni skandal ogromnih razmera..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.