Почетна / Рукомет / Супер лига

Павловић ускочио и погодио за победу и треће место Дубочице

Динамо лако славио у дербију у Новом Пазару, Железничар убедљив у Нишу
ФОТО: М. Стаменковић

Дубочица – Обилић 28:27 (11:13)

Лесковац – Дворана: Дубочица. Гледалаца: 1.000. Судије: Ковач (К.Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Дубочица 7 (6) Обилић 7 (4). Искључења: Дубочица 16 минута, Обилић 2 минута. Семафор: 4:4 (7), 5:10 (19), 9:11 (23), 11:13 (30), 12:14 (32), 15:15 (35), 17:17 (39), 20:18 (42), 25:24 (51), 26:26 (57), 27:27 (58).

ДУБОЧИЦА 54: Пешић, Цветковић, Симић, М.Станковић, И.Станковић 6(3), В.Николић 1,Маринковић 4(3), М.Николић, Павловић 6,Мађар 6, Митовић 1, Гашић(2 одбрањена седмерца), Радивојевић, Атанасковић 4, Радисављевић 10 одбрана.

ОБИЛИЋ: Радовић(4 одбране и 1 седмерац),Драговић 6, У.Савић,Подрашчић 4, Аничић 4, Јестровић 1, теодоровић 3, Дражић(8 одбрана),,Кнежевић, Павић 3, Милутиновић 2,Дотлић, Мандић 3,Ђорђевић 1,Тасић(1 одбрана), Н.Савић.

 

Београдски Витезови су прокоцкали сјајну шансу да на врућем терену у Лесковцу освоје бар бод. Водили су у првом полувремену и са пет голова, код нерешеног резултата у 58. минуту (27:27) имали напад који нису знали да искористе, да би 13 секунди пре краја дозволили јунаку утакмице да скоком са десног крила савлада капитена Радовића и донесе победу домаћину.

Лесковчани нису личили на екипу која је са много хтења, жара, пожртвовања оставља срце на паркету и објективно слабијег ривала требало према реалним прогнозама да по други пут победи у новом првенству.

Нису ни Београђани држали висок ниво игре током целе утакмице. У периоду када је голман Дражић сјајно чувао мрежу створили су у 18. минуту (5:10) фантастичну предност коју нису знали да искористе. Као да су се уплашили победе у рукометном храму на југу Србије. Јер, како објаснити да су у периоду од 20. до 29. минута прокоцкали чак три седмерца (два је одбранио Гашић) једном су Лесковчани погодили пречку.

Домаћин, очигледно притиснут проблемом повреда и болести, једноставно није личио на себе,па је можда и објективна оцена како у овом сусрету нису заслужили победу. Имали су у последњих 15 секунди шансу да организују напад, имали храброг, леворуког јунака утакмице, Александра Павловића, који је ускочио у голмански простор и неодбрањиво погодио мрежу Обилића.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Кум Георг Видерер
Рекох да нећу писати али ово морам.Веома је трагично да ми не сагледавамо чињенице.Оне су следеће.Погледавши успехе генерација од 1990 до 2002 год, имена која су ту продефиловала -22 године или 5 Олимп циклуса..време за узбуну?(Бутулија,Драгичевић,Савић,Брковић,Перић,Марковић,Станојевић,Спасојевић,Максић,Ројевић,Веселиновћ и сада као шлаг Теодоровић).Од самог списка подилази језа.Ту није крај.Нико од наведених осим Бутулије, Максића и Перића, није урадио никакву каријеру као ИГРАЧ.Нико од наведених није тренер у неком иностраном клубу (нећемо флоскуле о Израелу,Кувајту и слично), а неки од њих су били више пута тренери године у клубовима код нас.Шта ово говори.Да они могу да буду тренери само у клубовима где утакмица, титула, резултат може да се намести, купи или договори и да најмање овиси од њиховог тренерског знања.Ми се и даље питамо зашто смо ту где јесмо, зашто смо 20-и на свету, зашто нема извештаја са претхоног првенства, зашто, зашто, зашто! Одговор је јасан. Зато!
Провинцијалац
Поштовани господине Чварков,и остали критичари г- дина Кума Георга Видерера! Приметно је да нико од критичара не демантује аргументима оно што Кум тврди,већ му се спочитава да није у праву,да не зна рукомет,и од новијих грехова,не изражава се граматички правилно! Другари,сигуран сам да би некако " прогутали" и те страшне граматичке грешке,само кад би стање у вољеном нам рукомету било боље! Стиче се утисак да му из неке ситне злобе опонирате! Нико од вас који га критикује није полемисао са његовим ставовима! Дајте неки свој прилог у покушају да се удаљимо од садашње позиције! Не познајем Кума Георга Видерера и немам претензија да га браним,али дајте мало креације,не треба нам пљувања! Унапред се извињавам ако нисам био на потребном граматичком нивоу!Поздрав!
Bravo
Remember Zivinice?
Прикажи још одговора
Nis
Zelja se bas ne sali, dva, tri kiksa na strani, ali kao domacini, klasa iznad ostalih. Bravo Djole
Bcs
Djole ko sebe previse hvali zna da ne zna :-)Vodis kadete na mediteranske igre,ucestvuju reprezentcije trece kategorije a to ces to da predstavljas kao nesto veliko.Vidimo se u play of i Evropsko prvenstvo.
Press
U utorak u 13 u RSS Perun bez UO ili Skupstine drzi PRESS konta covek da je on jedini koji moze da se sastane i RSS pa makar i sam sa sobom
Bg
Velika steta za rukomet ako Dubocice ne bude igrala play off. Prosek bi bio 4.000 ljudi.
Tutumrak
Svi klecimo,svi molimo Nenade ostani, takvog nigde nema, ne moze se naci, iza 7 mora,iza 7 gora takvog nema.
....
Biće u play off sto nebi, jos dve pobede i to je to
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.