Почетна / Рукомет / Супер лига

Динамо убедљив у дербију, Нови Пазар само до бода у Кикинди

Преокрет Шамота за злата вредне бодове у Београду, Спартак и Пролетер поделили плен
ФОТО: arkus-liga.rs

Кикинда – Нови Пазар 28:28 (14:14)

КикиндаДворана: Језеро. Гледалаца: 300. Судије: Милош и Ђорђе Јевтић (Лазаревац). Седмерци: Кикинда 1(0), Нови Пазар 2 (2). Искључења Кикинда 8 минута, Нови Пазар 10 минута. Семафор: 3:0 (5), 3:3 (10), 15:17 (34), 20:17 (37), 20:21 (43), 26:24 (53), 28:26 (56).

КИКИНДА: Ковачевић, Барјактаревић 2, Дукатаров, Лисица 1, Голић, Продановић, Кењало 1, Павлов, Потпара 5, Мишков, Станковић 1, Врговић 3, Панић, Трумбеташ 9, Косановић, Комарек 6.

НОВИ ПАЗАР: Мујчиновић, Жујовић 4(2), Међедовић 4, Арифовић, Црновршанин, Миленковић, Мекић, Хаџовић 2, Хакић, Давидовић 4, Раковић, Бандука 8, Радисављевић, Милошевић 6.

 

Поделом бодова, низ од по четири везана пораза прекинула су оба тима. После увода који је припао Кикинђанима, Пазарци су до егала стигли у 10. минуту, а потом се играло „гол за гол” до средине првог дела, када су гости стигли и до првог вођства. И до одмора снаге су на терену биле изједначене, па је и резултат првог полувремена био такав. 

У наставку виђена је обострано растрзана игра, с пуно грешака, а тимови су играли на махове. Прво су Пазарци накратко били доминантнији, а онда је уследила серија Кикинђана од 5:0, за плус три у 37. минуту, па ново вођство гостију у 43. минуту, после низа од 4:0. У последњих десет минута ривали су ушли резултатаски изједначени, а у последњи минут Пазарци су кренули у напад по бод и забили за реми девет секунди пре краја.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sve znam
Pazar malo po malo je oterao sve igrace, i ko još hoće da ide dole i igra
Kragujevac
Pitaj igrace Partizana, pa svi bi otisli jer tamo jednu dve plate i dobiju a kod njih bas nista.
AR
Pa sta je sa Kikindom, ko im je sada kriv...ponovo sudije... Nedeljko vodi ekipu, a ne sudije....
.....
Necemo u play offf
Sou
Ne lupaj!Videlo se sve kako sudije navijau za Kikindu!Sramota!
Прикажи још одговора
Sou
Hajde Pazar,trgni se!
Željko Pavlović
Napred Zvezdo
???
Jel poceo ovo Samot da igra.Jos je malo ostalo.Sad sve do kraja da dobijemo a mogli smo i ranije neku pa bi do sada mozda i obezbedili opstanak.Napred Sumadinci!
@Haha
Obilicu su trebali bodovi.Sto bi se oni pomirili sa plej autom a da puste Samot u sredinu.Uleteli su u masinu i to je to.Sad Samot kuci da dobije Dinamo,Kikindu i Proleter a Pazar na kraju ako zatreba.Dinamo moze slabije da odigra jer je osigurao poziciju.Kikindi i Proleteru da vrati poraze taman na vreme pa sta bude.Napred Samot!
Haha
Obilić prodao utakmicu! Tako providno!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.