Почетна / Рукомет / Супер лига

Потпара у Југовићу, Лисица у Шапцу

У међувремену Каћани су се разишли са Добривојем Марковићем који се у клуб вратио почетком протекле сезоне
ФОТО: И. Веселинов

Каћки Југовић је међу тимовима који су се пријавили за бараж за попуну Супер лиге. У међувремену тренирају и чекају одлуку о конкретном датуму играња.

У међувремену ради се и на формирању екипе за наредну сезону. Тако је договор постигнут са Миланом Потпаром.

Леви бек који је носио дрес Спартака, Војводине и Кикинде договорио је једногодишњу сарадњу са тимом кога са клупе предводи Горан Куртеш, а преговара се са још неколико играча.

У међувремену Каћани су се разишли са Добривојем Марковићем који се у клуб вратио почетком протекле сезоне.

Металопластика је ангажовала прво појачање ове сезоне. Као што је најавио директор клуба, Славиша Стојиновић у Шабац је стигао најпре средњи бек, а реч је о искусном Милану Лисици.

Овај организатор игре је прошле сезоне бранио боје Кикинде, а пре тога је носио дрес Југовића и Младости из Бачког Јарка. Лисица је са Металопластиком потписао уговор на две године.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

???
Kakva li je situacija u Samotu.Proslu sezonu su pokazali kako se igra.Na kraju su razbijali samo tako.Kada bi vratili neke stare igrace bar na polusezonu da osvoje ovu ligu.Kada bi malo pomogli Ratko Nikolic,Bojan Tomic I Momir Ilic prosetali bi se glat.Napred Samot!
Ccc
Dodao bi ti Lomicevog starog da zaigra i jos par veterana hahha
PROFESOR
"Jugovic" je formirao fantasticnu ekipu, Potpara je igrac koji je izuzetno kvalitetan i nadamo se da ce ostaqviti dubok trag kao igrac u "Jugovicu". Za druge ekipe se navija,"Jugovic" se voli
Dusan
A posto se podsmevas da te pitam gde si ti igrao reci mi ?Decko je igrao i za vosu a gde si igrao ti posto se smejes njemu reci gde si igrao i sta si ti postigao u zivotu.?
Daj bre...
Sjajan igrac Kikinda, Jugovic, Spartak hahahha
Прикажи још одговора
Posmatrac
Koga ce Kikinda dovesti da odmeni dva najbolja igraca?
Lio
Napravio transfer u Gajdobru, ne zna gde ce Lavovi ili Hercegovac.
Np
Boca u Kikindi?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.