Почетна / Рукомет / Супер лига

Добривоје Марковић тужио Железничар, три играчице Зајечара на Арбитражи

Док чекамо датуме старта новог шампионата које ће код дама како ствари спотје почети половином септембра пљуште тужбе некадашњих ирачица Зајечара због неизмирених обавеза
ФОТО: РК Железничар

Јована Богојевић је већ добила спор на Сталној арбитражи и некадашњи шампион Србије треба да јој исплати 222.500 динара, а ускоро треба да се разматрају и тужбе Елене Шароњић, Милеве Кнежевић и Маријане Илић.

Добривоје Марковић је такође тужио Железничар за неизмерене обавезе у претпрошлој сезони када је био члан Нишлија. Тужба некадашњег репрезентативног левог крила ће се такође ускоро наћи на Сталној арбитражи.

У међувремену, Марковић је после одласка из Ниша играо за Нови Пазар и Југовић, а тренутна је жеља добојске Слоге са којом је у преговорима.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kac
Ja se nadam da ce mu odloziti i kamatu za dug...vratio bi covek, ali korona mu ne da...
dred
corona odlozila arbitrazu. sad se covek mora jos zaduziti po selu.
Je l
Mića jos predsednik u Zajecara
Kac
Dug je 1 milion dinara, taman da sve pokrije... duznici te cekaju.....
Don King
Sve milionski ugovori ... i zvezde... Ovaj iz Zelje kada ga je Vuja Krizajmo oko Nisave vodio preko Jugovic u BiH ligu ... potrazuje verovatno skoro soma evra :-))))

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.