Почетна

Модрић: Меси не може сам! Врсаљко: Аргентинци само плачу

Капитен фудбалске селекције Хрватске Лука Модрић каже да је екипа пружила савршену партију у победи над Аргентином (3:0) и да Лионел Меси не може сам да игра против њих
ФОТО: БЕТА/АП
Хрвати су остварили један од највећих тријумфа у историји погоцима Анта Ребића, Модрића и Ивана Ракитића и већ после два кола прошли у осмину финала из квалитетне Д групе, поред  Нигерије и Исланда.
 
- Одиграли смо перфектно и зато смо убедљиво победили Аргентину за пласман у други круг. Били смо уверени да можемо да упишемо три бода, то смо показали на терену. Морали смо да будемо на овом нивоу како бисмо славили над Аргентином - рекао је Модрић после утакмице у Нижњем Новгороду.
 
Везиста Реал Мадрида није хтео да откива мане Аргентинаца, али је био јасан.
 
- Меси не може све сам - рекао је Модрић, иако је Меси био „невидљив” на терену.
 
Његов саиграч Дејан Ловрен еуфорично говори да садашња генерација може да надмаши ону из 1998. године када је освојена светска бронза у Француској.
 
- Можемо да будемо бољи него репрезентација из 1998, али видећемо. Мислим да имамо боље играче сада - верује Ловрен.
 
Десни бек Шиме Врсаљко имао је замерке на рачун игре Аргентине и речи селектора Хорхеа Сампаолија да су „гаучоси” били бољи у пољу.
 
- Не знам коју је гледао утакмицу Сампаоли, ја сам видео да су Аргентинци само падали и плакали као девојчице. Били смо агресивнији, бољи, створили више шанси, могли смо још голова да дамо - закључио је Врсаљко.
 
Хрватска у последњем колу игра са Исландом, селектор Златко Далић најавио је резервни састав, што би „рибари” могли да искористе за пласман у осмину финала, односно елиминацију Аргентине.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.