Почетна

Митровић: Летели смо по терену као муве без главе, глупо, глупо, глупо...

Александар Митровић је био један од најбољих, ако не и најбољи играч српског тима против Швајцарске
ФОТО: Бета/АП

Не знам шта се догодило. Примили смо голове као деца, глупо, јефтино, разочарани смо. Немам речи. Не знам, не знам шта се десило – рекао је Митровић.

Да ли сте се претерано повукли после водећег гола?

Не може да се иде као мува без главе, не знам, разочаран сам, глупо, глупо, глупо. Нећемо одустати, даћемо све од себе, игра нам победа против Бразила. Костарика и Швајцарска су показали да може да се игра са њима.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ercov
Mitre care, osvetlio si obraz naseg srpskog fudbala i pokupio sve komplimente sirom sveta ali ne moze Srbija sama protiv svih.
Marti
Selektor - trener pocetnik bez iskustva. Toliko
Ser
Mitrovic je bio najbolji na terenu, ne lupetajte strucnjaci
Dex
Imaju trenere
AcA
Ljudi igrali smo prvih 10 minuta posle nismo. Kakvoj pobedi se nadali? Svajcarci igrali od noge do noge pravili akcije, redjali sanse a koju smo mi igrau igrali? Sutni loptu sto dalje od gola. Oni su zasluzeno pobedili jer su bili duplo bolji. Kostic koji je van forme igra od prvog minuta i naravno nista nije pokazao. Lepo je sto i dalje mislimo da bi smo do finala da nas sudija nije pokrao malo. Ma sila smo kao Belgija i Brazil. Pa gospodo silnici dokazite se protiv brazila sa ovom vasom sporom i bezidjenom igrom. I Kostariku nebi smo pobedili da nije bilo Kolarova. Koliko smo sanse stvorili?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.