Почетна

Крстајић: Није моје да коментаришем суђење, процените сами

Селектор Србије није желео да коментарише суђење Немца Феликса Бриха
ФОТО: Бета/АП

Није моје да коментаришем и оцењујем као је господин судио. Остаје на вама да ви процените – кратко је одговорио на питање око арбитраже Феликса Бриха, посебно око ситуације кад је пропустио да свира пенал на Митровићу.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Ovo vam je ono, kada selektor nema samopouzdanje, pa vise misli o tome sta ce o njemu drugi da govore (pisu) umesto da "tera" svoj fazon. Izmana Milivojevic-Radonjic nas je kostala poraza, a sve da ne bi neko rekao kako smo se zadovoljili bodom!? I to u igri gde smo bili losiji rival i gde je i sudija ocigledno navlacio za protivnika. Tako je Petkovic svojevremeno, da bi ostavio utisak, odustao od svoje koncepcije, pa protiv Argentine krenuo u "rat" i mi "popijemo" sest komada...Sujeta je teska prokletinja...
zelen sii...
Kakvo bre sudjenje,mozda je sudija malo naginjao ka svajcarcima ali to ne treba da bude razlog za onakvu sramnu igru.Krstajic je zalutao na svetsko prvenstvo...o njegovom znanju govori to da mu je Rukavina prva alternativa kada su u pitanju izmene.I sinoc bi prvi usao i zamenio nekog ofanzivnog igraca,samo da ovi nisu pre toga izjednacili.Kostic pogubljen u zadnjih par utakmica i on ga nagradjuje stavljanjem u startnu postavu..Radonjic je primio samo jednu loptu na krilu i odmah probio,izborio korner.Sta ce ti Rukavina,Rodic..pa Nemanja Gudelj je mogao biti alternativa za tog desnog beka,pokriva vise pozicija..ili sto nije pozvat Gacinovic a naprimer imamo gomilu slicnih zad.veznih,tako da mislim da ni mali Gruja nije trebao biti pozvan,bolje da je to mesto zauzeo neki drugi profil igraca,narocito ako je brz tipa Gacinovic.
kiza
Vecina igraca je toliko spora da to ne moze ni jedna taktika da pokrije. Momci ginu nema sta, svaka cast za borbenost. Jos nesto, momci zele da se bore za zemlju i cesto igraju i povredjeni sa jednom nogom.
Miljko
Krstajicu ostavka podnesi, budi covek.
Mosquito
Da bismo pobedili Brazil potrebno je sledece; 1. Da nam sudi sudija Srdjan Obradovic. 2. Da Vucic obeca da ce svaki igrac dobiti po 10 miliona evra. 3. Da Krstajic ubedi nase igrace da su Brazilci ustvari Kosovari ciji su dedovi bili zaposljeni u Jasenovcu. 4. Da se pre utakmice utvrdi ko od nasih igraca ima MU.A a ko nema. 5. Da igraju samo oni koji naparvu iz tacke 4. imaju, 6. Da se igracima iz odbrane zabrani da kolektivno prelaze polovinu terena. 7 Da se igracima objasni da su lopte na SP od strane NATO zarazene nepoznatim virusom i da ih se moraju sto pre otarasiti sutanjem ka protivnickom golu gde se vrsi njihova detoksikacija.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.