Почетна

Фердинанд о поразу Орлова: Ово је било као пљачка на улици, невероватно

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске 2:1 (0:1) у утакмици другог кола Е групе на Мундијалу у Русији
ФОТО: Бета/АП

Чувени штопер Манчестер Јунајтеда Рио Фердинанд описао је недосуђен пенал над Александром Митровићем на утакмици Србије и Швајцарске као "пљачку", преноси "Дејли мејл".

- Један од дефанзивних играча уопште није гледао у лопту. Митровић је био међу двојицом играча, како је то уопште могао да буде фаул у нападу? Ово је било као пљачка на улици, невероватно - рекао је Фердинанд током анализе утакмице Србије и Швајцарске на Би-Би-Сију.

Фудбалер Вест Хема Пабло Забалета се сложио са Фердинандом, рекавши да не може да верује да фаул није досуђен.

- Мислим да је ово била веома чиста ситуација за судију, пошто један од играча уопште није гледао лопту. Само је држао Митровића - рекао је Забалета.

Фердинанд је истакао да је судија требало да провери спорну ситуацију која се десила у 66. минуту утакмице уз помоћ видео технологије (ВАР):

- Мислим да је требало да дође до ВАР прегледа. Не знам шта су људи који доносе одлуке (на ВАР-у) радили, али морају добро себе да погледају, јер су два играча рвачким потезом оборила Митровића - рекао је Фердинанд, преноси "Дејли мејл".

Утакмица Србије и Швајцарске завршила се поразом српске репрезентације, након гола Шаћирија у 90. минуту утакмице, па нашим Орловима сада треба победа над Бразилом у среду да би прошли даље.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
I da smo dobili taj penal, i da se recimo završilo nerešeno, rezultat bi bio nepravedan i nezaslužen jer su nas švajcarski šipci totalno pojeli na sredini terena. Džaka, Šaćiri i Behrami su se poigravali Matićem, SMS-om i Milivojevićem i ostvarili takvu dominaciju kroz posed lopte, uspešne pasove, i trčanje da je to svakom navijaču Srbije bilo mučno za gledanje. Faul nad Mitrovićem u 16m je bio očigledan, penal čist ko suza, ali... taj eventualni gol samo bi zamaskirao velike slabosti u našoj očajnoj igri i još više doprineo zabludi o sopstvenoj "vrednosti". Srbija nema igrače svetske klase potrebne za ovaj najviši nivo fudbala! A nema ni normalne terene gde bi se takvi igrači stvarali. Ne rađaju se vrhunski igrači po njivama i oranicama obasjani Toletovim i Kokezinim reflektorima!  
gargamel
Samo je pitanje vremena kada cemo i u ostalim sportovima da budemo u rangu Luksemburga.
Aki
Da i ja ponovim,BRAVO za komentar
Прикажи још одговора
Саша
ФИФА Ха ха ха Боље да се зову ФАФА
Mrki
Nema veze, mi pobedimo Brazil, Kostarika Švajcarce, i to je to...
Pigeon
Pa da ispravim vas naslov u stampanom izdanju. TRI losa, ubise Milosa...
007
e kad to kažu Englezi...i džaba nama jer je brih sigurno dobio vilu kraj ženevskog jezera i spomenik u prištini ili tirani a rezultat ostaje...nek sad Uzbek Ahmetov sudi protiv karioka i nek isključi nejvara oma

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.