Почетна

Кокеза за ББЦ: Брутална пљачка! ФИФА неће реаговати јер је цела ствар режирана од стране људи који одређују судије

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза оптужио је ФИФА за "бруталну пљачку" на мечу против Швајцарске на Светском првенству, преноси британски Би-Би-Си
ФОТО: ФСС
- Није реч само о ВАР-у, већ о томе да је цела ствар режирана од стране људи који одређују судије! Сви ми врло добро знамо да је више од половине Швајцараца немачког порекла. Стручни штаб, играчи, људи у Србији, сви смо веома разочарано и фрустрирани због неправде коју су нам нанели неки људи из ФИФА - рекао је први човек ФСС, мислећи на Швајцарца Масима Бусаку, некадашњег судију и човека који је сада задужен за селектирање судија у ФИФА.
 
- Целој Европи и свету је јасно да је Србија брутално покрадена. Не очекујем да ФИФА реагује на то и спречи да се опет догоди јер, понављам, све је наређено - додао је Кокеза.
 
Подсетимо, главни судија на мечу Србија - Швајцарска био је Феликс Брих (Немачка), а чланови ВАР-а били Феликс Цвајер (Немачка), Баштијан Данкерт (Немачка), Карлос Астроза (Мексико) и Клемен Турпин (Француска).
 
ФИФА је у суботу покренула дисциплинске поступке против селектора Србије Младена Крстајића (због изјава), ФСС (због понашања), али и Џердана Шаћирија и Гранита Џаке (због непримереног начина радовања после голова).
 
- Заслужују осуду целог фудбалског света. То није била једина провокација швајцарских играча. Довољан детаљ су биле копачке једног од њихових играча са заставом непостојеће земље. Очекујемо да ФИФА сакнционише те играче који су реаговали противно правилима ФИФА и фер-плеја, као и против Савеза земље за коју играју - казао је Славиша Кокеза.
 
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lovac
Sramota i bruka ne od fudbalera nego rukovodstva i predsednika FSS. Prvo neka pogledaju u svoje dvoriste sta tamo rade. A rade svasta na svim nivoima i u svim ligama u Srbiji. Ne da namestaju utakmice nego se i javno hvale. Npr. Srpska liga grupa Vojvidina, Vojvodjanska liga jug, Novosadska liga.....itd. A zna se da je kuhinja u vojvodjanskom fudbalu u Novom Sadu. Savez vode neobrazovani ljudi i zato nije cudno takvo ponasanje u Moskvi i kod nas. Predsednik je uvredio celokupnu struku tj.trenere kad je odredio Krstajica za trenera. Bruka i sramota. Da i Krstajic nije doktor nauka? I ko je postavio Kokezu za predsednika? I njegov Brodarac je igrao u Evropi. I to nije namesteno?
Yugo
Ajde svi vi onako lepo da date ostavke (odete za sva vremena iz Srpskog Fudbala) i da jednom za sva vremena tim postupkom preporedite fudbal u Srbiji. Pozdrav.
Miki
Kokeza misli da mu je to srpski fudbal gde rec nema tezinu i gde moze svako svakog da opljuje. Ako se on poziva na moral.. nego bolje nek objasni sto je postavio pocetnika kome posle cak dve utakmice preti suspenzija? Ova guzva mu bas odgovara eto da ne bi nepravde razbili bi
Nula
E moj TE zvezdin kokeza. Vi ste ovu reprezentaciju opljackali pre pocetka SP. A to ste uradili tako sto ste najurili Muslina i doveli pocetnika na mestu selektora. Tako sto ste pozvali u sastav SMS (naduvane zvezde), radonjica, rodica, kostica, a ostavili bez SP Sulejmanija, Gacinovica i Fejse. Ovo je samo mali deo onoga sto ste vi opljackali na vas racun, a na dteyu Reprezentacije.
Vlado
Sta ovaj mlati.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.