Dobrodošli na portal www.zurnal.rs (u daljem tekstu: Žurnal Online) zvaničnu prezentaciju “Politike Newspapers and Magazines” d.o.o. (u daljem tekstu: PNM). PNM vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu Politika Online ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima PNM, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

AUTORSKA PRAVA

”Politika novine i magazini” d.o.o. (PNM) vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni u štampanom ili u elektronskom izdanju (www.zurnal.rs) dnevnog lista ”Sportski žurnal”

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u obimu od maksimalno 600 slovnih znakova i to ISKLJUČIVO SA POČETKA TEKSTA -  osim u slučaju kad je sa uredništvom dnevnog lista «Sportski žurnal» postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navođenje izvora (izvor: ”Sportski žurnal) ispod naslova, i stavljanje linka sa usmerenjem na originalni tekst na kraju, naznakom ”ceo tekst pročitajte na”: (link).

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, kao i fotografije suprotno navedenim pravilima, PNM zadržava pravo da protiv prekršioca pokrene postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

KOMENTARI POSETILACA
Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), PNM zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. PNM ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja. PNM neće objavljivati komentare pisane sa iste IP adrese, a pod različitim potpisanim imenima.

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE
PNM ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

OGLAŠAVANJE
PNM nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

IZMENE I DOPUNE
PNM može u svako doba izmeniti dopuniti Pravila.

Da biste videli ostatak vesti

Registrujte Se Prijavite Se

Prijava

Facebook Prijava

ili

Registruj se › Zaboravili ste lozinku?

Registruj se

Facebook Prijava

ili

Unesite Vašu adresu e-pošte da biste dobili novu šifru