Док се сви жале на храну у мелбурншком карантину, Милош Раонић нема такав проблем.
- У комшилуку је “Ћевапи грил”, ресторан са националном балканском храном – објашњава Канађанин који је рођен у Подгорици али се са четири године преселио у Торонто. - Ја редовно наручујем храну из њега.
Објаснио је за сајт АТП тура и о чему се ради.
- Мислим да овај специјалитет потиче из Босне али га обожавају у свим земљама бивше Југославије. Када сам одрастао у Канади, родитељи су ме пуно пута водили на ћевапчиће. То је и део носталгије али је и веома укусно.
Објаснио је и како протиче дан у карантину:
- Увече вас обавесте када је ваш термин за тренинг сутрадан. Организујете време тако да будете спремни, јер имате право на само пет часова ван собе. Чекате код врата да дођу по вас, правац лифт, наравно са маском. На терену гледате да искористите максимално тренинг. Исто важи и за теретану која је повезана са вашим тереном. Потом у собу и у њој сте до следећег тренинга сутрадан.
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.