Почетна / Тенис / АТП

Федерер без ОИ, због повреде паузира до краја сезоне

Прослављени швајцарски тенисер Роџер Федерер саопштио је да неће наступити на Олимписким играма у Рио де Жанеиро, јер ће морати да паузира до краја сезоне због неопходне интензивније рехабилитације после операције колена раније ове године
ФОТО: Ројтерс

Изузетно сам разочаран што морам да саопштима да нећи моћи да представљам Швајцарску на Олимпијади у Рију и да ћу морати да пропустим остатак сезоне – навео је Федерер на свој Фејсбук страници, пренео је Ројтерс.

Кад сам размотрио све опције, после консултација са својим лекаром и тимом, морао сам да донесеме тешку одлуку да откажем сва такмичења до краја године, јер ми је неопходна интензивнија рехабилитација после операције колена раније ове године – рекао је он.

Доктори су ми рекли да, ако желим да наставим да се такмичим без повређивања још неколико сезона, што намеравам, морам својим коленима и телу у целини да дам неопходно време за потпуни опоравак. То значи да ћу пропустити остатка сезоне – навео је Федерер.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

žana
Ne znam da li će se Rodžer do kraja ove sezone uspjeti oporaviti i pripremiti za slijedeću, .ili će na njenom kraju objaviti da završava karijeru ,ali ono što sigurno znam to je da on jeste i da će ostati za sinonim za tenis..kad on završi karijeru tenis će izgubiti na ljepoti i zanimljivosti.
Nole
tenis samo počeo pratiti zbog njega,tenis ću izgleda i prestati pratiti zbog njega:(

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.