Почетна / Тенис / АТП

Виктор Троицки без пласмана у полуфинале Шангаја

Троицки није успео тенисера из Аргентине да победи ни у седмом међусобном мечу, иако је имао добру прилику јер је водио са 1:0 у сетовима
ФОТО: Ројтерс

Српски тенисер Виктор Троицки није се пласирао у полуфинале турнира у Шангају, пошто је данас изгубио од Хуан Мартин Дел Потра.

Он је поражен после велике борбе са 2:1 у сетовима (4:6, 6:1, 6:4), после два сата и три минута игре.

Троицки није успео тенисера из Аргентине да победи ни у седмом међусобном мечу, иако је имао добру прилику јер је водио са 1:0 у сетовима.

Дел Потро ће ће у борби за финале играти против победника дуела у ком ће се састати Ришар Гаске и Роџер Федерер.

Други полуфинални пар чине Рафаел Надал (бољи од Димитрова 2:1) и Марин Чилић (бољи од Рамоса 2:0).

Дел Потро ће се од понедељка наћи међу 20 најбољих на АТП листи, први пут од јуна 2014. године.

Аргентинац има шансе и да се нађе на завршном АТП турниру, ако оствари високе пласмане на турниру у Шангају и потом у Паризу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ccc
Ista boljka i kod Viktora i kod Lajovića - psiha i strah od pobede onog koga smatraju boljim od sebe. Novaka je to izdvajalo od ostalih svetskih igrača što nije zarezivao nikoga od igrača i težio je tome da protiv najboljih igra najbolje. Nadam se da će se vratiti sebi a ovim momcima savet da se samo zna kada meč počinje a da hrabriji i drčniji pobedjuje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.