Почетна / Тенис / АТП

Раонић прејак за Лајовића на старту Синсинатија, крај и за Крајиновића

Раонић је доминирао у овом мечу, а колико је био бољи најбоље илуструје податак да је Лајовић освојио само три поена на сервис Канађанина
ФОТО: Бета/АП

Српски тенисер Душан Лајовић заустављен је на старту Мастерса у Синсинатију, пошто је у првом колу изгубио од Канађанина Милоша Раонића 6:3, 6:3.

Меч Лајовића и Раонића, 64. и 29. тенисера света, трајао је само 58 минута.

Лајовић је у главни жреб стигао кроз квалификације, али није могао да направи корак више.

Раонићу је у првом сету био довољан један брејк за предност од 1:0. Направио га је у осмом гему, а у наредном је искористио прву сет лопту.

У другом сету није било брејкова до седмог гема када је Канађанин одузео сервис српском тенисеру, да би потом новим брејком у деветом гему само потврдио победу.

Раонић је доминирао у овом мечу, а колико је био бољи најбоље илуструје податак да је Лајовић освојио само три поена на сервис Канађанина.

Раонић ће се у другом колу састати са „лаки лузером” Малеком Џазиријем из Туниса, који је заменио у главном жребу првог тенисера света Шпанца Рафаела Надала.

Филип Крајиновић одиграо је боље од сународника, али је и он завршио учешће на старту. Холанђанин Робин Хасе славио је после три сета 2:1 (4:6, 6:2, 6:3) и два сата игре.

Меч је обиловао брејковима, у првом је Филип направио један више (3-2), у другом је изгубио своја два последња сервиса (0-2). Одлучујући трећи сет је Крајиновић одлично почео, брејком, али је потом изгубио два своја сервиса у низу, са четири гема нанизана Хасе је повео 4:1 и ту је причи био крај.

Хасе ће у другом колу играти против Немца Александера Зверева, који је био слободан на старту турнира. 

Мастерс у Синсинатију игра се за наградни фонд од 6,3 милиона долара.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
ALO NAŠI .... Kuku nama sa vama.Ne vrijedite ništa.Pa koga vi možete pobijediti.Mislim da ni Krunićku nebiste pobijedili koja opet ne vrijedi ništa.Kako vas nije stid da tako igrate.Moramo ipak da čekamo momka sa Ali Pašinih izvora Međedovića jer od vas nema nikakve koristi.Kuvajt mu je ponudio da nastupa za njih.I neka ide bolje mu je.Poslje Đokovića potop.Nemamo niti jednog solidnog takmičara.Trojickij je postao nula ili truba kao i Jankec Gledao sam nekog Peđu Krstina prije neki dan na treningu.On pije koka kolu poslje treninga.On se nezna ni prekrstiti a smatra da je neki igrač.Nivo Tepavca i Ječmenice.Uozbiljite se u savezu i pronađite nekog talenta.Ima ih sigurno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.