Почетна / Тенис / АТП

Ђоковић и даље чврсто држи врх, велики пад Крајиновића

Српски ас има 2.635 бодова више од Надала, односно исти размак као и после рекордне седме титуле на Аустралијан опену, док је трећи Немац Александер Зверев
ФОТО: EPA/JULIAN SMITH

Српски тенисер Новак Ђоковић 239. недељу је на челу АТП листе, са убедљивим вођством у односу на првог пратиоца Шпанца Рафаела Надала.

Српски ас има 2.635 бодова више од Надала, односно исти размак као и после рекордне седме титуле на Аустралијан опену, док је трећи Немац Александер Зверев.

Иза њих су Аргентинац Хуан Мартин Дел Потро и Кевин Андерсон из Јужне Африке, Јапанац Кеи Нишикори је на шестој позицији заменио Швајцарца Роџера Федерера, а у Топ10 су још Аустријанац Доминик Тим, Американац Џон Изнер и Хрват Марин Чилић.

Гледајући остале српске тенисере, Душан Лајовић је остао 43, Филип Крајиновић је пао за седам места на 77, Ласло Ђере је 90, а Миомир Кецмановић 121.

Топ 10:

1. (1.) Новак Ђоковић (Србија) 10.955 бодова

2. (2.) Рафаел Надал (Шпанија) 8.320

3. (3.) Александар Зверев (Немачка) 6.475

4. (4.) Хуан Мартин Дел Потро (Аргентина) 5.060

5. (5.) Кевин Андерсон (Јужна Африка) 4.595

6. (7.) Кеи Нишикори (Јапан) 4.190

7. (6.) Роџер Федерер (Швајцарска) 4.100

8. (8.) Доминик Тим (Аустрија) 3.800

9. (9.) Џон Изнер (САД) 3.255

10. (10.) Марин Чилић (Хрватска) 3.140…

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.