Почетна / Тенис / АТП

Лајовић преко Тима до четвртфинала Монте Карла

Мастерс у Монте Карлу игра се наградни фонд од 5.207.405 евра
ФОТО: Твитер/АТП

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у четвртфинале мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је данас у трећем колу победио Аустријанца Доминика Тима у два сета, 6:3 и 6:3.

Лајовић је до прве победе у њиховом шестом дуелу дошао после сат и 32 минута игре.

Српски тенисер у четвртфиналу мастерс турнира у Монте Карлу играће против Италијана Лоренца Сонега.

Лајовић је до тријумфа против петог тенисера на АТП ранг-листи дошао сјајном игром у оба сета. Он је до првог брејка на мечу дошао одмах на старту, повео је са 2:0, а потом је још једном одузео сервис Тиму за 4:0.

Аустријанац је у седмом гему успео да узврати одузимањем сервиса, али то је било све што је успео да уради у првом сету.

Нешто неизвесније играло се у другом сету, Тим је имао предност од 3:1, али је уследила серија од пет узастопних гемова за велики подвиг на мастерсу у Монте Карлу.

Раније данас у ћетвртфинале пласирао се и Новак Ђоковић који је са 2:0 победио Американца Тејлора Фрица.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grom
Srecno majstore i nastavi dalje ovako,zbog novakovih uspeha ostali nasi teniseri su malo zapistavljeni
Tokyo
Veliki uspeh našeg Dušana!!! Pobediti Tima, petog igrača sa ATP liste, nije mala stvar. Prethodno je eliminisao Gofana, koji je 21. na svetu. U četvrtfinalu, kao šte je rečeno, igra protiv Italijana Lorenca Sonega (96. na svetu). Lepa prilika za polufinale.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.