Почетна / Тенис / АТП

ЕКСКЛУЗИВНО - Иванишевић: Новакова подршка хрватским спортистима је феноменална ствар… Не могу да навијам против српских спортиста, то је сулудо…

Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке
ФОТО: EPA/ALI HAIDER

Шта мислите о Новаковој подршци хрватским спортистима?

- Феноменална ствар, да се спортисти подржавају међусобно. То је најнормалније. Много наших и ваших спортиста игра у истим клубовима у фудбалу, рукомету, ватерполу, кошарци. То је велика ствар када те најбољи тенисер света подржава и то су осетили сви наши репрезентативци и захвалили му се - каже Горан Иванишевић.

Да ли је то што радите са Новаком нека врста подршке српским спортистима, јер је он наш најбољи спортиста свих времена?

- Увек сам навијао за Новака, и не само за њега. Давао сам подршку вашим спортистима, на пример, Зимоњићу када је дошао на Тур, и свима сам био при руци и помагао им. Навијам, али не морам да гледам сваку утакмицу. Не могу да навијам против. То је мени тотално сулудо. Наравно да када играмо једни против других нећемо носити једни другима каранфиле, али после мора да постоји респект.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бо
Када си ти јавно пружио подршку Србији у кошарци или у фудбалу?
Бо
Ја сам питао, а ти геније ако знаш, реци...
Laki
A ti znas da nije nikad?
RS
Novak je veliki sportista ,veliki COVJEK ,humanista ,kulturno odgojen ,kulturno vaspitan ,primjer za djecu svih nacija i svih rasa .Novak je kao takav nas ponos,najbolji promoter SRBIJE na svijetu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.