Почетна / Тенис / АТП

Надал се жени у најскупљој вили Шпаније вредној 125 милиона евра

Списак гостију варира од медија до медија, али биће на весељу једног од најбољих тенисера света свих времена много познатих личности из свих друштвених миљеа
ФОТО: EPA/AURELIEN MEUNIER

Куцнуо је и тај час. Рафаел Надал, последњи неожењени члан велике четворке, данас ће ставити тачку на овај свој статус. Краљ шљаке и Ролан Гароса ожениће се на родној Мајорци са Ћиском Перељо, после 14 година забављања.

За свадбу је одабрана најскупља вила у Шпанији, Ла Форталеса, у којој се прошле године венчао и Герет Бејл, фудбалер Реал Мадрида, а пре њега кошаркаш Руди Фернандес. Власник овог прелепог имања је енглески лорд Лаптон, иначе члан Конзервативне партије.

Списак гостију варира од медија до медија, али биће на весељу једног од најбољих тенисера света свих времена много познатих личности из свих друштвених миљеа.

На листи званица су Кристијан Роналдо, Роџер Федерер, Пау Гасол, Ђулен Лопетеги, Карлос Моја, Енрике Иглесијас и Ана Курњикова, бивши краљ Хуан Карлос, Фернандо Вердаско, Фелисијано Лопес

Укупно се очекује око 500 гостију, а тек на свадби ће се знати и ко ће стварно доћи, а чија имена су производ нечије маште. Званице су обавештене да неће смети да унесу мобилне телефоне нити фото апарате, како не би сликали свадбу.

Вредност целог имања Ла Форталеса процењује се на 125 милиона евра. Оно што је осим луксуза (простире се на око 87.000 квадрата) чини веома атрактивном за овакву прилику је чињеница да њен прилаз веома компликован, што ће спречити бројне папараце да се пришуњају. У њу се може само приватним путем или са мора. 

Тврђава је саграђена 1626, како би бранила Мајорку од потенцијалних освајача.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nole
Gde je Novak?
Željko Pavlović
VAU. WOW.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.