СПОРТИСТИ ПРЕДЛАЖУ МЕНИ У КАРАНТИНУ - Троицки - Загоре ми купус, морам да идем!

0

Пропутовао сам цео свет и видео разне кухиње и одатле и жеља за кувањем - каже Виктор

ФОТО: М. Бабић

Како проводите време?

- Лепо, са породицом. Играм се са ћерком, кувам, спремам ручкове и вечере. Нисам навикао да оволико будем код куће, а сада ме чека дужи период. Драго ми је да сам са њима. Драго ми је да нисам остао заглављен у неком другом крају света – каже освајач АТП купа Виктор Троицки.

Који су вам кулинарски специјалитети?

- Имам их пуно. Сада спремам сладак купус са месом и ребарцима. Волим да кувам али немам често прилику јер стално путујем. Сада имам довољно времена за кухињу, спремам све.

А супруга?

- Баш сада ми врти очима, да не испадне да само ја кувам. Спрема и она, мењамо се, помажемо једно другом. Волим паељу са морским плодовима. Моја ћерка обожава моје болоњезе пене. Спремам и наша домаћа јела, мада је моја супруга бо-ља, поготово за мусаку од тиквица.

Како сте научили да кувате?

- То ми је хоби, наследио сам га од оца. Од малена гледао њега и заволео. Пропутовао сам цео свет и видео разне кухиње и одатле и жеља за кувањем.

Да ли можете да нам дате неки рецепт за читаоце Журнала?

- Прави кувар не одаје своје тајне и рецепте. Загоре ми купус, морам да идем! – узвикну Виктор и оде да се посвети ручку.

Kоментари (0)

Само регистровани и улоговани корисници могу да оцењују коментаре!

Пpиjaвa Региcтрyј ce

Додај коментар

Преостало карактера:

Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Да бисте видели остатак вести

Региструјтe Cе Пријавитe Ce

Пpиjaвa

Facebook Пријавa

или

Региcтрyј ce › Заборавили сте лозинку?

Региcтрyј ce

Facebook Пријавa

или

Унесите Вашу адресу е-поште да бисте добили нову шифру