Почетна / Тенис / Дејвис куп

Делић изненађен: Хвала публици, нисмо очекивали аплауз нашој химни

Хрватски тенисер Мате Делић рекао је да је уживао током дуела са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем и захвалио се публици у Краљеву на сјајном дочеку
ФОТО: ТСС

Нисам имао шта да изгубим, ушао сам у меч да уживам, играо сам против највећег свих времена, уживао сам и била ми је велика част. Наравно, било је мало треме, али како меч иде онда почнете да уживате – истакао је Делић на конференцији за медије.

Он је додао да се не осећа као губитник, иако је Ђоковић убедљиво славио са 3:0.

Ово није пораз, него победа, велико искуство за мене које ће ми донети напредак у каријери. Срећан сам што сам имао прилику да одиграм меч са Новаком – навео је Делић.

Хрватски тенисер посебно се захвалио публици у Краљеву, која је аплаузом дочекала хрватске играче, а током интонирања химне није се чуо ниједан звиждук.

Хвала публици, изненађени смо, чули смо аплаузе нашој химни и захвални сам на томе. Од почетка се овде осећамо као код куће, уживамо, а надам се и да ће меч до краја бити неизвестан – поручио је Делић

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cokui
super
Lale
Dodjite na odbojkaske ili kosarkaske utakmice timova iz Kraljeva, NAJPRIMITIVNIJA PUBLIKA U SRBIJI. Bavim se jednim od ta dva sporta i imao sam priliku da gostujem u Kraljevu. Igra se u maloj hali gde su tribine tik pored terena, publika bukvalno stoji nad glavom. Tu se najodvratnije vredjaju gostujuci igraci i njihove porodice, tu sudije i igraci izadju sa terena mokri od pljuvacke kraljevacke publike, tu razni predmeti ulecu na teren, tu navijaci preko ograde nasrcu na gostujuce igrace za vreme utakmice , kao i posle utakmice u tunelu, gostujuci autobusi se kamenuju. To je kraljevacka publika
ЧАЧАК
Па човек је управу, што се буните? Сећате ли се дербија КК Слога - КК Борац пре пар сезона код вас у Краљеву када је нестало струје у сред утакмице ? Колико је само петарди и других ситних предмета бачено на терен ка нашим играчима док је био мрак ? Сетите се и да су двојица навијача из првих редова избачени из хале још у првом полувремену јер су избили лопту из руке нашем играчу када је поред аут линије хтео да изведе аут. Сетите се и неких ранијих дербија. Поздрав из ЧАЧКА
Lale
Hoces da kazes da se ove stvari ne dogadjaju u maloj hali u kraljevu ? Da publika ne pljuje po igracima i sudijama ?Ako ides na skoro sve utakmicu znas o cemu pricam. Ja sam pre par godina ovo sve licno doziveo u Kraljevu.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.