Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Новак Ђоковић са навијачима уз ватромет прославио рекорд

Ђоковић је данас започео је 311. недељу на врху АТП листе, чиме је срушио рекорд Роџера Федерера од 310 недеља
ФОТО: М. Спасојевић

Неколико стотина навијача окупило се вечерас испред ресторана „Новак” на Новом Београду, где се одржава прослава поводом рекорда тенисера Новака Ђоковића за највише седмица проведених на првом месту АТП листе.

Стотине навијача дочекале су првог тенисера света, уприличен је ватромет, било је и музике уживо, а прослава у кругу породице и пријатеља одржава се у Ђоковићевом ресторану.

Ђоковић је стигао у пратњи оца и мајке, а навео је да успех који је остварио није само његов, већ и целе нације.

Први тенисер света рекао је да је изненађен дочеком и захвалио је свима на подршци. Он је додао да је ово велики дан не само за њега и породицу, већ и за цео српски народ.

- Осећам огромну част, привилегију, задовољство и одговорност да вас представљам на најбољи начин. Надам се да уживате, знам да вам кидам живце и себи кидам понекад, али тако је слађе. Да је све лагано не би било интересантно. Трудим се да уживам у овом тренутку колико год могу. Глади и жеђи и даље у мени има за тенисом, то је сигурно, али ипак треба прославити овакве тренутке и овакве дане који су посебни - навео је Ђоковић.

Новак је данас започео је 311. недељу на врху АТП листе, чиме је срушио рекорд Роџера Федерера од 310 недеља.

Светски број 1 постао је најбољи у историји по том параметру и проћи ће још дуго времена да га неко угрози на тој позицији, уколико се то уопште икад деси.

Његов рекорд био би још убедљивији да прошле године због пандемије корона вируса АТП листа није била „замрзнута” пет месеци.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Kakva KONTRADIKTORNA proslava Srbija se ponosi proslavom a velika Evropa nalazi neutemeljene zamerke!! A ja se pitam sta na ovakvu proslavu kaze Dr KON a tek ministarka za zdravlje u vladi RS Srbije!!!Navijace pohapsiti a INICIJATORU NDj ODUZETI TRI MESECA boravka na celu ATP liste!! i jedno dva tri ATP trofeja...moze i u novcanicama to im dodje rentavilnije jer Novak ce lako da nadoknadi oduzeto o dadada!!!
mile
100x bravo za NOLETA

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.