Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Нови аустралијски премијер обожава тенис - Ђоковић би могао да игра у Мелбурну?

Британски лист тврди да нови аустралијски премијер Ентони Албанезе има другачије мишљење о Ђоковићу у односу на претходну владу коју је водио Скот Морисон
ФОТО: ЕПА/Киран Галвин

Влада новог аустралијског премијера Ентонија Албанезеа могла би да дозволи најбољем српском тенисеру Новаку Ђоковићу да заигра на Аустралијан опену, који ће бити одржан од 16. до 29. јануара наредне године, преноси британски "Дејли мејл".

Ђоковић је у јануару ове године депортован из Аустралије, а изречена му је забрана уласка у ову земљу на три године.

"Дејли мејл" преноси да постоји шанса да српском тенисеру буде укинута забрана, која га спречава да игра у Аустралији.

Британски лист тврди да нови аустралијски премијер Ентони Албанезе има другачије мишљење о Ђоковићу у односу на претходну владу коју је водио Скот Морисон.

Албанезе обожава тенис. Он игра тенис неколико пута недељно и не жели да турнир у Мелбурну буде осиромашен недоласком једног од најбољих тенисера света свих времена. Албанезе је у добрим односима са Тениским савезом Аустралије и планира да промени одлуку која брани Ђоковићу да игра на Аустралијан опену – наводи се у тексту "Спортсмејла".

Ђоковић је девет пута у каријери освојио Аустралијан опен. Српски тенисер је у недељу одбранио титулу на Вимблдону и стигао је до 21. гренд слем трофеја.

Британски лист подсећа да Ђоковић неће моћи да игра на Ју-ес опену, јер невакцинисаним странцима још није дозвољен улазак у САД.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Novak treba da se prijavi za Australia open, a onda da ih zaobidje. Postoji nesto mnogo vece od titula.
pa postoji
Postovanje pravila i zakona jedne drzave, bez obzira koliko si poznat?
Peki
Ne bih njima vise nista verovao jer su pokazali ko su i sta su.Nije ni cudo znajuci da su i nastali od engleskih krimosa skupljenih sa koca i konopca.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.