Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Венчао се Ђоковић, мештани развили транспарент добродошлице

Новак Ђоковић и Јелена Ристић венчали су се на Светом Стефану. Судбоносно „да” младенци су изговорили на Краљевој плажи, на платоу поред виле Милочер
ФОТО: vistina.mk

Дугогодишња девојка првог рекета Србије и света узела је презиме свог супруга. Новаку је кум био друг из детињства, фудбалер швајцарског Сервета, Невен Марковић.

Како преноси Радио телевизија Црне Горе, гламорузно венчање, које многи медији називају „свадбом века”, одржано је у парку поред Виле Милочер, у посебно направљеној мермерној куполи.

Време, на жалост, није ишла на руку младенцима, будући да је на црногорском приморју било облачно, а повремено је падала и слаба киша.

Црквено венчање уследиће 12. јула, по завршетку летњег поста и биће уприличено у уском кругу чланова породице и блиских пријатеља.

Колико се рачуна водило о приватности, сведочи чињеница да нико од гостију није био у прилици да забележи тај тренутак, јер су свима приликом доласка на плажу одузети мобилни телефони и фотоапарати.

Званицама је, такође, наглашено да информације о венчању не откривају, јер на тај начин чувају ексклузивност материјала.

РТЦГ наводи да је венчање обезбеђивао велики број припадника приватног обезбеђења, а са стране море, младенце и званице чувала је црногорска полиција са глисерима.

Прилаз туристичком комплексу „Аман” блокиран је већ трећи дан, а према појединим најавама, тако ће бити до 12. јула.

Велики број домаћих и страних новинарских екипа већ данима опседа улаз града-хотела Свети Стефан, како би сазнали детаље венчања.

Ипак, једино је британски магазин „Хелоу” добио ексклузивно право да извештава са венчања.

Ђоковић је раније рекао да му је „Хелоу” платио 500.000 евра за ексклузивно право на фотографије са венчања, а та сума биће, како је обећао, уплаћена у хуманитарне сврхе.

Церемонији је претходила велика журка која је организована синоћ и трајала је до касно у ноћ, а госте су забављали Лена Ковачевић и Жељко Самарџић.

Међу гостима је и легендарни тенисер и Новаков тренер, Борис Бекер. Сви гости младеначког пара, осим музичара који бораве у хотелу „Маестрал”, смештени су у ризорту „Аман”, чији власник је са својом супругом међу Нолетовим гостима на главној свадбеној церемонији.

Хотел „Аман” је затворен од јуче за остале посетиоце, а тек ће од недеље поново бити на располагању новим гостима. По жељи младенаца гости не би требало да доносе поклоне, већ да донирају новац у хуманитарне сврхе.

На планини изнад Светог Стефана је, поводом Ђоковићевог венчања, постављена порука „Имао се рашта и родити”, речи чувеног црногорског владара и песника Петра Петровића Његоша.

Великим транспарентом „Добродошли Ноле и Јелена. Сретно”, група деце, мештана је честитала славље.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Желим вам сву срећу света коју заслужујете својим примером људскости и поштења...!!! -Новаче и Јелена, ХВАЛА вам на свим предивним моментима које сте пружили вашим сународницима у овим тешким временима, и да вас са све ''приновом'' обасја вечно сунце среће, мира и здравља, и да на свет ''донесете'' дугоочекивани најмлађи ПОНОС НАЦИЈЕ...!!! -Примите СВЕ МОГУЋЕ НАЈБОЉЕ честитке од сународника Костић Дејана...!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.