Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Матс Виландер опет пецнуо Ђоковића: Освајање Гароса без Надал није аутентично

Матс Виландер увек каже да нема ништа против Новака Ђоковића, али његови коментари и најаве често звуче потпуно другачије
ФОТО: Ројтерс

После повлачења Рафаела Надала са Ролан Гароса, реакција Виландера била је потпуно непримерена.

Освајање Ролан Гароса на коме не игра Надал није аутентичан тријумф, а то зна и Ђоковић. За 20 година то неће имати важност, али сада има. Биће исто као што је Федерер освојио Гарос 2009. не победивши Рафу.

Није тешко приметити глупост у овим речима. Не могу се титуле у било ком спорту увек освајати тако што се побеђују највећи шампиони.

Некад они не играју, некада их други победе, некада они једноставно избледе, баш као што се Надалу догађа последњих година.

Лепше би било када би Ноле савладао Рафу на путу ка титули, али толико пута га је надиграо последњих година да ништа не може да умањи његов париски тријумф – ако до њега дође.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
Po toj logici nijedna titula u fudbalu ne vredi ukoliko se ne pobedi Pele !!!
Red Star Forever
Vilander ne lupa gluposti, on jednostavno mrzi Noleta i tesko mu je da to u svakoj prilici ne pokaze.Da je Nole bio Amerikanac recimo, bilo bi sve ok a ovako gledati Noleta, Srbina kako dominira svteskim tenisom, nije lako!!Ja razumem Vilandera, njemu je stvarno najteze.
gepard
tako je... on je americki covek i ovo ga boli a pogotovo sto nikad u zivotu nije uzeo vimbldon i to mu je rak rana... a nije ga uzeo jer je opste poznato da je cele karijere kuburio sa manjkom telesne kilaze, a tada je na vimbldonu to bilo jako bitno...
Pedja
Mats ne lupaj gluposti nego se skini u sorts i osvoji Rolan Garos posto nema Rafe. Po tebi je to lako osvojiti pa evo izvoli. Samo nas postedi tvojih glupih i zlonamernih komentara jer ovakvu karijeru nisi nikad imao.
Zlatko
Vilander bi verovatno bio u pravu da je Nadal prvi na svetu i da Đoković ne može da mu parira na šljaci... ali pošto su to pusti snovi, biće itekako autentično, nadamo se i kalendarskom slemu!
straja
Tendenciozni strucnjak.....Da ali danasnji Nadal je verovatno slabiji od nekih,a te Novak tek treba da pobedi....licno mislim da su Novaku tezi protivnici I Vavrinka,I Marej pa I Nikisori(koji je vec ispao).....A sto se tice striceka Fedje.....on sve brze I brze odlazi .....legenda ali...zub vremena.
umcarac
tako je... vavrinka ce mu ovde biti najjaci rival... vrlo moguce je to finale ko i prosle godine, vavrinka ce u polufinalu pocistiti mareja...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.