Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Моћни Ђоковић разбио Тима и пласирао се у финале Рима

Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, победио је вечерас, после само једног сата игре, Аустријанца Доминика Тима у полуфиналу Мастерса у Риму са 2:0 , по сетовима 6:1 и 6:0.
ФОТО: Ројтерс

Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, пласирао се у финале Мастерса у Риму, пошто је вечерас убедљиво савладао младог Аустријанца Доминика Тима 6:1, 6:0.

Упркос томе што је током поподнева одиграо наставак четвртфиналног меча против Хуана Мартина Дел Потра, српски ас је био бриљантан, одржао је „час тениса” талентованом Аустријанцу и славио после само сат игре.

Био је то њихов пети међусобни дуел и пета Ђоковићева победа. Он ће се сутра за пету титулу у Риму борити против још талентованог младића Немца Александра Зверева, који је раније данас савладао Американца Џона Изнера 6:4, 6:7 (5:7), 6:1.

Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 4.273.775 евра.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BOKI58
nije vazno koliko puta padnes vec kako ustajes posle pada. Novace ti si pravi a izgleda da si nasao put na kome ces ponovo biti dominantan.BRAVO!!!
Yugo
Ovaj Nole od danas (cuscenje DP I Tima) je sasvim novi covek I igrac-teniser. Danas sam nakon RG prvi put video zar u njegovim ocima. Pitam se dali je ovo , opet onaj stari (koji bio do RG) ili neki novi, ali jos bolji. Hvala Novace na Lepom danu I da bog da takvih bude do 2025 godine, kada ces svima pokazati da si najbolji teniser koji je svet imao za sva vremena. Pozdrav.
bokiUSA
Bravo Nole samo napred.......

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.