Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Ђоковић без титуле у Паризу, велика победа Хачанова

Ђоковић је тако први пут поражен у финалу мастерса у Паризу и остао је на 32 титуле из мастерс серије, а Хачанов је освојио први мастерс у каријери
ФОТО: Бета/АП

Српски тенисер Новак Ђоковић није данас успео да освоји мастерс у Паризу, пошто је у финалу изубио од 18. играча света Руса Карена Хачанова после два сета, 5:7, 4:6.

Ђоковић је тако први пут поражен у финалу мастерса у Паризу и остао је на 32 титуле из мастерс серије, а Хачанов је освојио први мастерс у каријери.

На почетку првог сета тенисери су освајали гемове на своје сервисе све до четвртог, када је Ђоковић направио брејк и повео са 3:1. Хачанов је одмах вратио брејк, после чега су тенисери чували своје сервисе, све до 11. гема, када је Рус поново одузео сервис Ђоковићу и повео са 6:5.

Хачанов је после тога освојио гем на свој сервис и повео у мечу.

Он је са добром игром наставио и у другом сету, одузео је сервис противнику у трећем гему, а после гема освојеног на свој серивс повео је са 3:1. Обојица су затим освојили по гем на свој сервис, а Хачанов при вођству од 4:2 није искористио три брејк лопте па му се Ђоковић примакао на гем заостатка.

У наредном гему Хачанов је без изгубљеног поена освојио сервис гем и повео са 5:3. Такође и Ђоковић је после тога без проблема освојио гем на свој сервис, а затим је Рус сервирао са победу. Он је добро одиграо и последњи гем у мечу и освојио највећу титулу у каријери.

Ђоковић је тако прекинуо низ од 22 победе, али ће од понедељка поново бити први играч света. Хачанов ће поправити пласман за неколико позиција.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Profa
Veliki si ti kralj i gospodin. Da te samo zdravlje posluži.
Rambo
Nije bilo svežine. Zašto se termin ne pomeri za 19 sati, 20? Neverovatno je da se ne cene sportisti već je sve ostao cirkus sponzora. Ti sponzori su i ubili Aitona Senu, koji je tražio odlganje one nebezbedne trke u kojoj je poginuo, ali sponzori nisu to dozvolili!
ahahaha
Tako je care, i Kenedi je trazio odlaganje posete Dalasu, ali sponzori sta ces.
TENISER
Nole najbolji si zato si na prvom mjestu.Hačanov je odličan i sledeća velika zvijezda poslje tebe.Jermen po ocu a Rus po majci će sigurno narednih godina zajedno sa Zvjerevim biti udarni tandem u tenisu.Mada,Novak se neće nikada predati jer treba osvojiti deset turnira pa ih odbraniti a to je nemoguća misija za nekog mladog tenisera.Još je tu Rafa pa i Federer.Mali ćorić sa ružnim nogama će se koprcati uvjek njima iza leđa kao i ćliić dok ga ne stignu povrede.BRAVO NOLE OPRAVDAO SI SVA NAŠA OČEKIVANJA.BITI PRVI IZ MALE SRBIJE JE RAVNO ČUDU.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.