Почетна / Тенис / ВТА

Олга Даниловић: Има времена за мој балкон

Даниловићева је у Москви постала прва тенисерка рођена у 21. веку која је освојила ВТА титулу
ФОТО: Н. Неговановић

Млада српска тенисерка Олга Даниловић, упркос позиву, није дошла на дочек испред Скупштине Београда, уз објашњење да за њу има времена и да је успех ватерполиста далеко значајнији.

Даниловићева је у Москви постала прва тенисерка рођена у 21. веку која је освојила ВТА титулу.

Са друге стране, ватерполисти су четврти пут узастопно освојили титулу првака Европе.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lelemud
laze,nece da ti kaze
Dragan Lo
Olgin otac je 1995 otvorio taj Balkon kojim danas upravlja Goran Vesić. Zbog svih okolnosti tada, ta Evropska titula košarkaša nakon sankcija, bila je najveća pobeda Srpskog sporta svih vremena, a Sašino "zakucavanje" Sabonisa, demonstracija moći talenta i posvećenosti.
Gale
Tako je, kod nas sve neko kao slavlje,mazanje očiju,pobede,dobro kaže mala osvojila neki turnirčić i odmah balkon,opšte narodno veselje,zadruga...Sačekajmo nek osvoji nešto pravo,GS,olimpijadu,a ne posle ne uspe ništa,pa joj prebacuju,kako se brže bolje popela na balkon,samo bez pritiska,sa puno rada,slušaj tatu,potencijal imaš...
Pera
Ipak si trebala doći na dočeku jer je to od tebe tražila nacija.Veliki uspjeh vaterpolista je veći mnogo od tvog individualnog uspjeha ,ali ti imaš tek 17 godina i za naredni period da će sigurno biti mjesta i za tebe na balkonu.Ja pretpostavljam da ćeš za 3-4 godine osvojiti Roland Garos ili Vimbldon.Vrijeme će pokazati da sam u pravu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.