Почетна / Тенис / ВТА

Стивенс у финалу завршног ВТА турнира у Сингапуру

Слоун је изгубила првих осам гемова, али је ипак успела да узврати
ФОТО: Бета/АП

Америчка тенисерка Слоун Стивенс пласирала се данас у финале завршног ВТА турнира у Сингапуру, пошто је после преокрета победила осму тенисерку света, Чехињу Каролину Плишкову после три сета, 0:6, 6:4, 6:1.

Шеста тенисерка света Стивенс победила је после нешто мање од два сата. Она је изгубила првих осам гемова, али је ипак успела да узврати, три пута је одузела сервис Плишковој у другом сету и изједначила је на 1:1.

У трећем сету виђено је пет брејкова, од којих четири Американке, која се први пут у каријери пласирала у финале завршног турнира.

Она ће у сутрашњем финалу играти против Украјинке Елине Свитолине, која је раније Холанђанку Кики Бертенс са 7:5, 6:7, 6:4.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.